ne jen jsem si párktát ublinknul - TOP SECRET !!tequila píše:A propo . Chcijete do umyvadla?666S999 píše:Četli jste slovo Boží.misak39 píše:krom tak asi 50 poníků a šestýho kvaltu Rexoj fakt moc nechybí![]()
![]()
![]()

ne666S999 píše:misak39 píše:krom tak asi 50 poníků a šestýho kvaltu Rexoj fakt moc nechybí![]()
![]()
![]()
Make Model
Kawasaki ZX-9R Ninja
Year
2000
Engine
Liquid cooled, four stroke, transverse four cylinder, DOHC, 4 valves per cylinder.
Capacity
899
Bore x Stroke 75 x 50.9 mm
Compression Ratio 12.2:1
Induction
4X 40mm Keihin CVRD40
Ignition / Starting
Digital / electric
Max Power
144 hp 105 kW @ 11000 rpm
Max Torque
74.5 ft-lb @ 9200 rpm
Transmission / Drive
6 Speed / chain
Kolik ponyů chybí Tobě?a proti komu?
Kdo Ti je ukrad?
Zahoď devítku a kup něco "Pořádnýhosdvěstěkoňama", abych to o "chybějících kobylách" začal zas brát vážně...
![]()
![]()
(konkrétně mi chybí jen šestka kvalt, jinak mám vše tak jak se mi to líbí!)
Apropos: Zvracíte do umyvadla?
Jó kucí sranda musí být! ( furt lepší do umyvadla než na ARO do bažanta!)misak39 píše:My, co dostanem, chcát do lavoru můžeme![]()
![]()
![]()
Vždycky mě potěší, jak jedna větička příjemně oživí tahle vlákníčka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo, a devítky by bylo škoda, bo třeba Seky s Rexou mi krutě nestačili![]()
milda napsal:
ono to není jenom o motorce..
myšák napsal:
souhlasím, proto mám svou babču už tak dlouho
Na mém rexovi jsem měl na budíku 260 a sám víš, že hoňka na HUsičku na dálnici byla zajímavá, jde o to, že nad 200 už to chce tlumič řízení a pevně se držet, tam chyběj plastíky.misak39 píše:se 160 poníkama to může bejt mazec, na tý šestce jsme se shodli.Kdyby byla šestka, není potřeba koňovat. A protože mě nebaví na motorce osmdesátka (no dobře dobře, 140 se taky dá na Rexoj dost pohodlně) nebaví, chybí mi na něm pár plastíků, aby tolik nefunělo