rychlopal:-) + "značková" podložka
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
rychlopal:-) + "značková" podložka
pár lidí se mě ptalo, co to mám na plynu...je to na odpočinutí ruky na delší cestě...
Maj to teď v Bikerscrownu tady - Rychlopal:-)
V Polo, maj značkovou, rozuměj zelenou podložku pod boční stojan...
tuhletu:-), neodolal jsem!
Maj to teď v Bikerscrownu tady - Rychlopal:-)
Naposledy upravil(a) 666S999 dne sob lis 27, 2010 21:43:56, celkem upraveno 1 x.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, prostě nemusíš mít furt sevřenou ruku, opíráš se o tu packu a tím držíš plyn... (po delší době mě brněla ruka a s tímhle je to OK)MICHALIS TSIOLAS píše:Čéče a jak to fungujeto blokuje plyn v určité, tebou dané poloze, či jak
nebo se to jenom opírá do dlaně, takže nemusíš plyn svírat rukou
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
HUŠ, jinochu! Počkej až budeš chodit krmit holuby a plnit bažanty!kawasan píše:ÁÁÁÁÁ-karpály----stááárneš dědku![]()

Už to slyším...:" Jó, kdybych si tenkrát nedělal z Chozého p+del, tak by mě tak pracka nebrněla...ÁÁÁÁÁ-karpály. To mám od Chozého..."
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
666S999 píše:HUŠ, jinochu! Počkej až budeš chodit krmit holuby a plnit bažanty!kawasan píše:ÁÁÁÁÁ-karpály----stááárneš dědku![]()
Si na mě vzpomeneš, až neudržíš hůlku v ruce!!!
Už to slyším...:" Jó, kdybych si tenkrát nedělal z Chozého p+del, tak by mě tak pracka nebrněla...ÁÁÁÁÁ-karpály. To mám od Chozého..."

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To jako myslíš hrát Ping-Pong?misak39 píše:666S999 píše:HUŠ, jinochu! Počkej až budeš chodit krmit holuby a plnit bažanty!kawasan píše:ÁÁÁÁÁ-karpály----stááárneš dědku![]()
Už to slyším...:" Jó, kdybych si tenkrát nedělal z Chozého p+del, tak by mě tak pracka nebrněla...ÁÁÁÁÁ-karpály. To mám od Chozého..."![]()
![]()
chce to pravidelnej tréning pravý ruky, pak to nebrní
![]()
![]()
![]()

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
666S999 píše:To jako myslíš hrát Ping-Pong?misak39 píše:666S999 píše: HUŠ, jinochu! Počkej až budeš chodit krmit holuby a plnit bažanty!Si na mě vzpomeneš, až neudržíš hůlku v ruce!!!
Už to slyším...:" Jó, kdybych si tenkrát nedělal z Chozého p+del, tak by mě tak pracka nebrněla...ÁÁÁÁÁ-karpály. To mám od Chozého..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(trénuju ji jen prací...)Darebáku! Máš pravdu, už tu pravačku jinak netrénuju...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Krmit holuby?????????---tak leda olovem---všechno po--rou ku-vy jedny přemnožený666S999 píše:HUŠ, jinochu! Počkej až budeš chodit krmit holuby a plnit bažanty!kawasan píše:ÁÁÁÁÁ-karpály----stááárneš dědku![]()

ZX9R ninja - macíček
Hlavně by měl ty ruce střídat aby nevznikla svalová disproporcemisak39 píše:666S999 píše:HUŠ, jinochu! Počkej až budeš chodit krmit holuby a plnit bažanty!kawasan píše:ÁÁÁÁÁ-karpály----stááárneš dědku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZX9R ninja - macíček
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Jak chceš střídat ruce na plynu? Nebo je řeč o něčem jiném???kawasan píše:Hlavně by měl ty ruce střídat aby nevznikla svalová disproporcemisak39 píše:666S999 píše: HUŠ, jinochu! Počkej až budeš chodit krmit holuby a plnit bažanty!Si na mě vzpomeneš, až neudržíš hůlku v ruce!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Abych nezakládal zas něco nového, upravil jsem vlákno...
Kdo servisuje a pracuje rukama... maj kvalitní heavy duty rukavice s pogumovanou vrstvou, takže cit a grip! - 3 páry za 10EUR...(velikost M / L) nebráním se dovozu
tady odkaz
Kdo servisuje a pracuje rukama... maj kvalitní heavy duty rukavice s pogumovanou vrstvou, takže cit a grip! - 3 páry za 10EUR...(velikost M / L) nebráním se dovozu

tady odkaz
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______