Podzimní víkendový srazík
-
- Ghostrider
Skalka
Zdar všem-tak jsem konečně dočetl veškeré příspěvky, a výsledek-jedu na 100%!!! termín vyhovuje. Když bude hnusně, beru vozidlo, a tím pádem můži přibrat i Buldoka(mám to k němu kousek), event. někoho dalšího... detaily domluvíme podle počasí.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
sláva
jsem rád, že je vše a všici na dobré cestě...zelené, a že se uvidíme! Odreagovačka je třeba, dokud nám to jezdí, aby byl zimní absťák co nejkratší...
Tak brzy.....těšte se, Sluníčka!!!
Tak brzy.....těšte se, Sluníčka!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- magic
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skalka
Míšo, teda esi bude počasí na hovno,t ak bys mohl vzít aji nás..to máš šak kousek..ne??? furt přemýšlím, co si obleču, bo mi bude pod kůžou asi fakt kosa..mi to ušili natěsno...tak tam dám asi prd...aji kozy nechávám doma ve skřínimisak39 píše:Zdar všem-tak jsem konečně dočetl veškeré příspěvky, a výsledek-jedu na 100%!!! termín vyhovuje. Když bude hnusně, beru vozidlo, a tím pádem můži přibrat i Buldoka(mám to k němu kousek), event. někoho dalšího... detaily domluvíme podle počasí.
" člověk je tvor společenský- dobře mu tak! "
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Lejdýýýýýýs end džentlmen!!!
Takže cena za celý víkend bude +- autobus 1000 korun, od soboty 700.
V ceně jest nocleh, páteční večeře, v sobotu snídaně vepřové hody + mísy + saláty a tak dále a podobně.
V neděli ještě snídaně a oběd.
Takže se koukejte hlásit volové
Bydlí se výhradně v penzionu, na chatičky už bude asi zima. Dejte mi prosím vědět jestli byste měli problém s případným vícenocležníkem na podlaze, abychom se vešli neb penzion disponuje kapacitou pouhých cca 35 lůžek.
Čus Bus Autobus Volkswagen a pište mi na volkswagen@kawa.cz
Takže cena za celý víkend bude +- autobus 1000 korun, od soboty 700.
V ceně jest nocleh, páteční večeře, v sobotu snídaně vepřové hody + mísy + saláty a tak dále a podobně.
V neděli ještě snídaně a oběd.
Takže se koukejte hlásit volové
Bydlí se výhradně v penzionu, na chatičky už bude asi zima. Dejte mi prosím vědět jestli byste měli problém s případným vícenocležníkem na podlaze, abychom se vešli neb penzion disponuje kapacitou pouhých cca 35 lůžek.
Čus Bus Autobus Volkswagen a pište mi na volkswagen@kawa.cz
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
AUTO Z OSTRAVY NEBO Z MORAVY?
jedu i s batohem. tedy se zenou
noclezniky na zemi privitame. jsme zvykli, ze nam u postele spi pes. muzeme vas i drbat za uchem
zaroven bych chtel vyhlasit vyberove rizeni: kdo nabizi 2 volna mista smer doksy. odjezd z moravy, my jsme z ostravy. nejlepe patek. hlaste se na tomto foru nebo na rudormi@seznam.cz nebo na tel.: 605 746 461. financni spoluucat na benal samozrejmosti. diky, rudormi
noclezniky na zemi privitame. jsme zvykli, ze nam u postele spi pes. muzeme vas i drbat za uchem
zaroven bych chtel vyhlasit vyberove rizeni: kdo nabizi 2 volna mista smer doksy. odjezd z moravy, my jsme z ostravy. nejlepe patek. hlaste se na tomto foru nebo na rudormi@seznam.cz nebo na tel.: 605 746 461. financni spoluucat na benal samozrejmosti. diky, rudormi
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- magic
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Spolunocležníci...
VW nám zajistil asi naše hnízdečko,klidně tam vezmeme lidi..na přespání...dobře víme, co to je,když neni kde hlava složit a když není teplo...vzpomínám na návštěvu u bratra a jeho dívenky na chatce na vranově,...to bylo spaní jak sviňa asi si nebudu moci vybírat mezi těmi kdo chrápou a kdo ne? že? no to je jedno, hlavně,že se máme všecí rádi
" člověk je tvor společenský- dobře mu tak! "
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: