Moto GP 2010
- milos ZX9R
- Easy rider
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- milos ZX9R
- Easy rider
to si ale len troskuvolkswagen píše:Možná jsem sentimentální, ale jsem rád, že se objeví takovéhle fotky:

mozno az sa Vale rozhodne pre Velky Tresk a AB Cardion nastavia poriadne podvozok tak sa stane aj toto
myslim ze Nicky bude velmi lobovat za BigBang motor

..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak já to nemyslel tak, že Kája Valeho pojezdí, to mu spíš dá Rossi kolo, přeci jenom je tam skoro generační rozdíl 
Úplně mi na tom stačí, že české barvy pojedou královskou třídu. Jsem šťastnej, že uvidím ve výsledkové listině tu malou českou vlaječku
Uvidíme, jak si kluk povede, zatím v testech to není nic moc, ale zase beru do úvahy, že jezdí na vráně po Haydenovi a Stonerovi a setup se jen učí....

Úplně mi na tom stačí, že české barvy pojedou královskou třídu. Jsem šťastnej, že uvidím ve výsledkové listině tu malou českou vlaječku

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
ja pevne verim ze ho uvidime hlavne v zaberech kamery ktera se skoro od 10 mista ostatnim jezdcum moc nebo spis vubec nevenuje (pokud nevyjede z trati)volkswagen píše:Úplně mi na tom stačí, že české barvy pojedou královskou třídu. Jsem šťastnej, že uvidím ve výsledkové listině tu malou českou vlaječku....
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
První den testů nemá vypovídací hodnotu. Věřím, že se rozjezdí a to dříve, než jako letos na konec sezóny!volkswagen píše:Tak já to nemyslel tak, že Kája Valeho pojezdí, to mu spíš dá Rossi kolo, přeci jenom je tam skoro generační rozdíl
Úplně mi na tom stačí, že české barvy pojedou královskou třídu. Jsem šťastnej, že uvidím ve výsledkové listině tu malou českou vlaječkuUvidíme, jak si kluk povede, zatím v testech to není nic moc, ale zase beru do úvahy, že jezdí na vráně po Haydenovi a Stonerovi a setup se jen učí....

Není každý den posvícení, ale napřesrok zas bude!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zatím je po druhém dni o "pouhých" 1,7 vteřiny za Stonerem a Lorenzem... když vezmu do úvahy, že Stoner má zkušenosti a Lorenzo "svojí" motorku, tak je to hodně slušný výsledek. Navíc je jen o stupínek za Valem
Jsou to jen testy a kluk se drží, bednu od něho asi v první sezóně nikdo nečeká. Navíc teda kluk vodkroužil 68 kol... s naštíplým loktem, na konci sezóny, na nové motorce... Klobouk dolu!

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
ten závod byl úžasný!
je vidět, že ne jenom porychlil, ale hlavně psychicky posílil.
Rval se každé kolo, byl to super zážitek.
No a příští sezonu si zaplatím nova sport, abych mohl držet palce.
Určitě pojede líp jak Talmači, když jel v královské tuším 2závody a jezdil úplně na chvostu...
G.
je vidět, že ne jenom porychlil, ale hlavně psychicky posílil.
Rval se každé kolo, byl to super zážitek.
No a příští sezonu si zaplatím nova sport, abych mohl držet palce.
Určitě pojede líp jak Talmači, když jel v královské tuším 2závody a jezdil úplně na chvostu...
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- milos ZX9R
- Easy rider
Haydenove motlitbicky budu zrejme vyslisane - DucDuc si asi zvoli BigBang
ci verite alebo nie ale som rad ze Abaja bude v MotoGP - je dolezite aby niekto reprezentoval nase konciny
a je len dobre ze to bude v ceskom (teda domacom) teame lebo:
a) ak sa bude darit tak to bude signalom urovne jazdca/ technikov/ managementu => je nas treba brat vazne
b) ak sa nebude darit tak nebude treba mliet nezmysly o tom ako nasho/vasho pilota ignoruju v cudzom (talianskom, spanielskom) teame
uz je len otazka na Abrahama st. ci dokaze udrzat vztahy s Ducati Corse na takej urovni aby ho fabrika brala vazne a aby Cardion AB nebol iba
doplnkom v starovom poli kt. zapada do "protikrizovej" strategie Dorny
P.S: podla casov z druheho dna je Abaja rychlejsi ako Toni Elias - a to bez predchadzajucich skusenosti z MotoGP a na moto narocnejsej na ovladanie

ci verite alebo nie ale som rad ze Abaja bude v MotoGP - je dolezite aby niekto reprezentoval nase konciny
a) ak sa bude darit tak to bude signalom urovne jazdca/ technikov/ managementu => je nas treba brat vazne
b) ak sa nebude darit tak nebude treba mliet nezmysly o tom ako nasho/vasho pilota ignoruju v cudzom (talianskom, spanielskom) teame
uz je len otazka na Abrahama st. ci dokaze udrzat vztahy s Ducati Corse na takej urovni aby ho fabrika brala vazne a aby Cardion AB nebol iba
P.S: podla casov z druheho dna je Abaja rychlejsi ako Toni Elias - a to bez predchadzajucich skusenosti z MotoGP a na moto narocnejsej na ovladanie

..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vaše končiny už reprezentoval Talmacsimilos ZX9R píše:Haydenove motlitbicky budu zrejme vyslisane - DucDuc si asi zvoli BigBang![]()

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- milos ZX9R
- Easy rider