panimáju málčiktequila píše:myslel jsem hlavne ty karburatory
ZRX IV.
Snažil jsem se ty páčky někde najít v provedení na KZ750 r.76 a nějak jsem neuspěl. Kurňa člověk si koupí skoro novou motorku a nic na to není.666S999 píše:P.S.: páčky = spojka+brzda OBĚ VČETNĚ DOPRAVY ZA 1000Kč je "mít tak prachy"??? (maj délky standart a krátké)tequila píše:Ty vole chlapy. proc to sem davate? Mit tak prachy-to by se tunilo
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Zimní úpravy
Tak jaký plánujete přes zimu úpravy na motorce? Já sem si dneska na ebay objednal čirý přední sklo na Lawsona, dál plánuju dát LED blinkry a pořád přemýšlím jestli se pustit do výměny zadního kola za 6" ze ZX-7R (na zrxoa.org to pořád studuju, je tam dost maníků co to předělávali).....

ZRX 1100 Eddie Lawson - 01 - můj současný bike
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91
Re: Zimní úpravy
technicka: k cemu je dobry zadni kolo ze sedmicky?
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že nový vidle USD nejen líp vypadají!!! Díky své modernější konstrukci by měly lépe fungovat....Pokud se mýlím,tak mě opravte.Zdrahy píše:No to zadní kolo má asi takový efekt jako jiný vidlelíp to vypadá
A další výhoda,která mě napadá,je ta,že na rozdíl od klas.vidlí je ochráněná kluzná část vidlice proti kamínkům.
Mě už se to stalo,že jsem měl ranku od kamínku,která mi prořízla gufero....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Re: Zimní úpravy
No, hlavně k tomu, že když náhodou budeš mít havárku a pojišťovna se v tom začne trochu hrabat, tak budeš v pr... .Honza-Zed píše:technicka: k cemu je dobry zadni kolo ze sedmicky?
Sám jsem dlouho uvažoval nad výměnou zadního kola kvůli lepší dostupnosti pneumatik, ale z výše uvedenému jsem to vzdal.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
Ano - v podstatě dnes se na supersportech dávají UD vidle, a dnes mají zase jiný vnitřek než před pár lety, ale v podstatě třeba na REXovi jsou v originále plně stavitelné klasické vidle a jejich schopnosti jsou více než dostatčné s ohledem na váhu motorky a na tuhost podvozku
I kdyby jsi tam dal vidle z nové desítky, nejspíš mimo okruh nepoznáš výraznější rozdíl. Najel jsme něco na Honzově REXovi a výraznější rozdíl jsem nepozoroval - ten největší byl v tom, že předek byl o trochu níž a tak se motorka malinko jinak vede. Popravdě kromě kraválu z výfuku jsem celkově nepozoroval výrazný rozdíl
jak říkám - ten základní rozdíl je v tom, že Honzův REX vypadá jako moderní motorka s nádechem do retra a ty zlaté UD vidle jsou zkrátka krásný 
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
USD se nerovna LEPSI... to si zapamatuj, proste je to jen jina konstrukce u ktere se da dosahnout vyssi tuhosti pri mensi hmotnosti, fungovat muze stejne a dokonce i hure nez kvalitni vidle klasicke konstrukcemilda píše: Myslím,že nový vidle USD nejen líp vypadají!!! Díky své modernější konstrukci by měly lépe fungovat....Pokud se mýlím,tak mě opravte.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Markantní pokrok u USD vidle (konstrukčně a bez diskusí), je to co jsem si dovolil na Honzově příspěvku zvýraznit. Navíc u nových jsou i "střeva" lepší..., ale pak už není REX "stará klasika".KankX píše:USD se nerovna LEPSI... to si zapamatuj, proste je to jen jina konstrukce u ktere se da dosahnout vyssi tuhosti pri mensi hmotnosti, fungovat muze stejne a dokonce i hure nez kvalitni vidle klasicke konstrukcemilda píše: Myslím,že nový vidle USD nejen líp vypadají!!! Díky své modernější konstrukci by měly lépe fungovat....Pokud se mýlím,tak mě opravte....rozhodne vsak lip vypada, za dobu co se dava na motorky proste jeste neni tak okoukana
![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______