předstih zapalování KX 125
předstih zapalování KX 125
Zdravím, nevíte někdo, kolik má mít kx nastaveno zápal před horní úvratí, mám tam bezkontakt,jede to, ale ne tak, jak by mělo, mám propad výkonu v půlce plynu,na rozjezd se to dusí a potom to musím tahat na doraz i po rovině, tak si myslím, že to pálí někde úplně jinde, nežli by mělo.N
Díky za jakoukoli radu.
Díky za jakoukoli radu.
.....nejkrásnější muzika je rachot motoru.....
Vrtání x zdvih: 54,0 x 54,5 mm
Paradoxně mám manuál na simsona a ten má taky 1,8mm a ted jsem našel, že udávaj 13°, ale v těch mm se mi to líbí víc.
Díííky

Paradoxně mám manuál na simsona a ten má taky 1,8mm a ted jsem našel, že udávaj 13°, ale v těch mm se mi to líbí víc.
Díííky

Naposledy upravil(a) mikikx dne sob lis 06, 2010 08:11:25, celkem upraveno 1 x.
Jj, ještě bych měl takovej detail.
Možná jsem totální mamlas, al jak na tom bezkontaktu zjisím, kde mi to hodilo?
U kladívek je to jasný, ale u tohohle musím točit rotorem rychlejc (aby hodila indučka)a to potom nepostřehnu, kde se nachází značka na rotoru.
Je na to nějaká finta - třeba měřákem, nebo něco?
Taky jsem to otáčel statorem za chodu motoru a řekl bych že je to podstatně lepší, ale zasae aby to nevyvedlo nějakou jinou neplechu.
Moooc dík
Možná jsem totální mamlas, al jak na tom bezkontaktu zjisím, kde mi to hodilo?
U kladívek je to jasný, ale u tohohle musím točit rotorem rychlejc (aby hodila indučka)a to potom nepostřehnu, kde se nachází značka na rotoru.
Je na to nějaká finta - třeba měřákem, nebo něco?
Taky jsem to otáčel statorem za chodu motoru a řekl bych že je to podstatně lepší, ale zasae aby to nevyvedlo nějakou jinou neplechu.
Moooc dík