interier dveře
- *Pat*
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
interier dveře
ahoj všichni , sorry že se opět vnucuju ,
ale stavba RD ffinišuje , tak pro změnu házím dotaz o radu . Co interierové dvěře - nemáte někdo dobrý tip , kde koupit za dobrej groš ?? Pokladna skoro prázdná tak každá uštřená kačka dobrá.
Díka za každou radu i názor ! Patrik
ale stavba RD ffinišuje , tak pro změnu házím dotaz o radu . Co interierové dvěře - nemáte někdo dobrý tip , kde koupit za dobrej groš ?? Pokladna skoro prázdná tak každá uštřená kačka dobrá.
Díka za každou radu i názor ! Patrik
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
Bingo, konečně se někdo taky spálil.Bigjuras píše:Hlavně nedělej stejnou chybu jako já. Koupil jsem ty nejlevnější a po roce jsou skoro všechny zkroucený a když si zanima kýchne myš, slyší to celý barák.
Rozhodně nekupuj papundeklový!!!!!!!
Dveře dělam 15 let, tak o tom něco vim. Kvalitní dveře i s futrama počítej cca. 10000Kč.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
Já si vůbec nestěžuju, cena a kvalita dobrá, a že se musí čekat mi hraje do karet, kvůli kačkámfanuš píše:máš lamino tak co si stěžuješ?ZRX 1984 píše:J8 čekám na Fanuša, Šumavo, nepřestřelil jsi? Fanuš mi udělal kamárčejší cenu, ale musíme na ně trošku čekatNešli jsme teda do nejkvalitnějších...
mohls mít klidně folii a to je teprve mazec

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
NepřestřelilZRX 1984 píše:J8 čekám na Fanuša, Šumavo, nepřestřelil jsi? Fanuš mi udělal kamárčejší cenu, ale musíme na ně trošku čekatNešli jsme teda do nejkvalitnějších...

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
CKC#1202
Souhlasím, taky do toho jdu, porotože to vypadá na pořádný business. Nechápu co je na těch dveřích za 60 tis. tak zajímavého, možná, že jsou protipožární a nebo z drahých kovůElvis. píše:ze bych zacal taky vyrabet dvere? Nejaky prkna by se ve sklipku nasli a jestli mi kdyz je zboucham dokupy a dam na ne futra nekdo za ne nabidne 60 litru, tak se tomu branit nebudu

Jo a jen tak na okraj, nejlepší je mít firmu v kuchyni a všechno si nechat udělat jako subdodávku a ještě z toho mám zisk.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Hoši, hoši samozřejmně že se jedná o luxusní dveře. A propo, proč stojí motorka stejně jako auto? Vždyť má jen dvě kola, jednu sedačku, jedno světlo a pod.
Proč stojí Ferrari 100x více než normální auto?
Přesně proto jsou i některé dveře za 60000Kč.
Proč stojí Ferrari 100x více než normální auto?
Přesně proto jsou i některé dveře za 60000Kč.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
CKC#1202