Z 750
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono otázka je, jestli chceš mít hezký graf z brzdy (ten ti kdokoliv dodá i se současnými laufy), nebo aby to opravdu fungovalo. V prvním případě zaplatíš někomu litr za jedno měření a půjdeš domu rozradovaný z červeného grafu, který bude nad černým, starým, sériovým. Ve druhém případě si připrav pytel peněz, spoustu času a nachystej se na podstatně méně atraktivnější graf na konci celého procesu.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
chci aby svody a vyfuk od hodně renomovanýho výrobce prostě fungoval bezchybně. graf z brzdy mě střílení do výfuku nezbaví. filtr za nějakou tu tisícovku, power commander a doladění na brzdě. rozhodně jsem nedal 30K za něco, co by ve finále nemělo optimálně fungovat. jediný co mě trochu překvapuje je, že bych čekal, že mě prodejce upozorní na to, že k tomuhle systému bude třeba ještě nějakej oblbovák řídící jednotky.
Z750 2009, Akrapovič, PC, KN
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo kamaráde prodejce chce hlavně prodat. Když je to jó chábr, tak ti k tomu přihodí ještě ten hezkej graf, abys měl co prdnout na motorkáře. Teď musíš k někomu, kdo se té motorce porejpá v pajšlu a pořádně jí poladí. Ale je na to celá zima, času dost tak nevěš hlavu 

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jasný. spíš asi vnímám, že jsem byl lehce naivní v tom, že koupí komplet systému akrap bude všechno hned šlapat jak hodinky. samotnou koncovku jsem nechtěl, mám rád "když už, tak už" a tohle ještě holt bude nějakej ten peníz a čas stát...rozhodně nechci polovičatý řešení.
jen s nima musím ještě doladit jestli PC nebo jsem se někde dočetl, že jsou programovatelný jednotky s širší možností naladění. motka je nová, nerad bych šetřil tam, kde se může uškodit motoru a hlavně to potřebuju zrealizovat tak, aby vpřípadě záruční opravy šlo všechno uvést do původního stavu a vyreklamovat u kawasaki.
jen s nima musím ještě doladit jestli PC nebo jsem se někde dočetl, že jsou programovatelný jednotky s širší možností naladění. motka je nová, nerad bych šetřil tam, kde se může uškodit motoru a hlavně to potřebuju zrealizovat tak, aby vpřípadě záruční opravy šlo všechno uvést do původního stavu a vyreklamovat u kawasaki.
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tomson: nestačí, až teď mám pocit, že jedu na motorce, předtím muj zed zněl jak nasranej vysavač...a hlavně se mu teď i daleko víc líbí ve vyšších otáčkách, kde má motor lehce vyšší výkon...
samo že design i hmotnost je někde jinde než originál, takže se mi daleko víc líbí než s tou seriovou troubou...
jen škoda, že sezona skončila...
samo že design i hmotnost je někde jinde než originál, takže se mi daleko víc líbí než s tou seriovou troubou...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Máš recht, můj Rexík mi noze nedá spočnout (zabírá výše), ale pocit z jízdy je jinde (v blaženějších sférách) než seriovka.Luke288 píše:tomson: nestačí, až teď mám pocit, že jedu na motorce, předtím muj zed zněl jak nasranej vysavač...a hlavně se mu teď i daleko víc líbí ve vyšších otáčkách, kde má motor lehce vyšší výkon...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ze jsi nesel hned do litra,,tam bys ten pocit mel,,Luke288 píše:tomson: nestačí, až teď mám pocit, že jedu na motorce, předtím muj zed zněl jak nasranej vysavač...a hlavně se mu teď i daleko víc líbí ve vyšších otáčkách, kde má motor lehce vyšší výkon...

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Muzes mi poslat odkaz od kud jsi bral ten lauf,,,Dik,,Luke288 píše:takže dnes menší upgrade. komplet systém Akrapovič. zvuk super, konečně zní jako motorka. pravda je, že se lehce změnil výkonovej profil motoru- nějakej koník navíc tam cítit je, ale rozhodně ve vyšším spektru otáček a naopak se výkon lehce ztratil z nižších. zatím nejsem uplně spokojen, protože střílí, což se mi prvních 10minut i docela líbilo, ale brzo mě to přešlo. navíc si nejsem jistej, jestli to nemůže něčemu ublížit, tzn asi power commander, ale to nechám asi až na jaro.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
[/quote]Ze jsi nesel hned do litra,,tam bys ten pocit mel,,
[/quote]
to není o výkonu, navíc zed je moje první velká motorka takže stačí.
jinak lauf i svody jsem obědnával přímo u prodejce kde jsem zeda koupil a ten předpokládám bere u dovozce akrapů do ČR, takže v tom ti moc nepomůžu

to není o výkonu, navíc zed je moje první velká motorka takže stačí.
jinak lauf i svody jsem obědnával přímo u prodejce kde jsem zeda koupil a ten předpokládám bere u dovozce akrapů do ČR, takže v tom ti moc nepomůžu