vole ja to vymyslel a jeste do vcerejska jsem straqsne chtel...nevymlouvam se na praci abych byl bohatsi o par slupek...je to neco horsiho..organizacniho ..ale je to jedno......SumavaCZ píše:No jóóó, to se všichni všude hlásí a pak se vymlouvají na práci.MARTY píše:AT JE POCASI JAKE CHCE TED MI AC TO PISU ZROVNA JA NERAD...NASTAL OBROVSKY VELMI TEZCE RESITELNY PROBLEM V PRACI...NEJEDU IKDYBYCH VIDEL Z OKNA SLUNECNO 32 STUPNU...OMLOUVAM SE...![]()
![]()
![]()
![]()
ZAVERECNA VYJIZDKA...predbezne 9 nebo 10.10
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
neni cemu rozumet... proste se planuje (planovala) vyjizdka, kdyz bude hezky... vymyslel se najaky bod kam by mohli dojet temer vsichni co budou chtit. Nakonec padl Nachod.ZRX 1984 píše:Taky tomu nerozumím, ale asi by chtělo to sloučit do jednoho vlákna, třeba Dneska by to šlo.....
Za sebe rikam, ze pokud bude tech slibovanych 10 stupnu, tak se na to vykaslu. Je to pro me 240km jenom tam a to bez slunicka a minimalne 17 stupnich nedam... 500km v humusu nemam zapotrebi. A protoze Marty, ktery to nejakym zpusobem "organizoval" ma problem a nepojede, tak nevim jestli se nekam vubec pojede a pripadne kam. Takze az nahodou zjistim ze se nekdo nekam chysta, nebude to moc daleko a nebude prset, treba se pridam.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
koukám, že se to pěkně rozsypalo, nakonec dáme pro zájemce jen sobotní vyjížďku do Rokytnice a bude to. Nahlaste mi počet lidí a já zařídím i oběd, následně kafe a třeba i dezert. Koupat se ale nebudeme, ikdyž teplo i podmínky tam mají. Sraz by se mohl dát v Poděbradech na 11 hodinu, oběd na 13 hodinu. Je to jen návrh, tak to klidně změňte. Co říkáš, Jardo 
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Absolutní souhlas mesříku já zatím l oběd,ale možná bude batůžek,ale ten jí tak málo,že ai oběd nepotřebuje.Mesr píše:koukám, že se to pěkně rozsypalo, nakonec dáme pro zájemce jen sobotní vyjížďku do Rokytnice a bude to. Nahlaste mi počet lidí a já zařídím i oběd, následně kafe a třeba i dezert. Koupat se ale nebudeme, ikdyž teplo i podmínky tam mají. Sraz by se mohl dát v Poděbradech na 11 hodinu, oběd na 13 hodinu. Je to jen návrh, tak to klidně změňte. Co říkáš, Jardo
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
kafkalibor
- Ghostrider

To nezni spatne...Mesr píše:koukám, že se to pěkně rozsypalo, nakonec dáme pro zájemce jen sobotní vyjížďku do Rokytnice a bude to. Nahlaste mi počet lidí a já zařídím i oběd, následně kafe a třeba i dezert. Koupat se ale nebudeme, ikdyž teplo i podmínky tam mají. Sraz by se mohl dát v Poděbradech na 11 hodinu, oběd na 13 hodinu. Je to jen návrh, tak to klidně změňte. Co říkáš, Jardo
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
začínám chápat Honzovu skepsi ohledně akcí a srazů....
Marty - správný manager si dokáže naplánovat čas, aby to klaplo, nehledě na to, že to organizuješ....
Mesr - kterou Rokytnici máš na mysli ? Nad Jizerou, Nad Rokytnou, nebo nějakou další ? Jsou asi 4 nebo 5.
Jedu 100% v sobotu, má být lepší počasí a je mi popravdě u prdele kam, Marek to vidí stejně. Takže buď se někde slezem nebo ne.
GEORG
Marty - správný manager si dokáže naplánovat čas, aby to klaplo, nehledě na to, že to organizuješ....
Mesr - kterou Rokytnici máš na mysli ? Nad Jizerou, Nad Rokytnou, nebo nějakou další ? Jsou asi 4 nebo 5.
Jedu 100% v sobotu, má být lepší počasí a je mi popravdě u prdele kam, Marek to vidí stejně. Takže buď se někde slezem nebo ne.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317