ZX 636 2005
- testerskoda
- Easy rider

Ahojky lidičky, koukám, že tady už se slaví
ale druhá strana barikády je s morálkou na bodu mrazu
Teď koukám Bobe z okna a včera a dnes tady máme sluníčko, doufám, že zítra bude ještě lepší, aby sis první jízdu vychutnal
Ale jak, říkáš, když se bude mít dobře, je zbytečné aby stálka pak ještě rok 
jezdím od 2006
nic lepšího prostě není..
- BOB
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
No zítřek prý bez deště a to se móóóóóóóc hodí s ohledem na přední gumu 
Už se těším, škoda jen, že jí budu muset nechat uškrtit. Přeci jen po CBR 125 by 130 koníků bylo příliš. Nejde o to, že by to neuřídila, ale když se lekne a špatně za to vezme, tak jí to neutrhne.
Až jí zas otevřem, tak se na ní rád svezu. Přecijen nemá o tolik míň koníků a je lehčí a pružnější, než moje 9.
Už se těším, škoda jen, že jí budu muset nechat uškrtit. Přeci jen po CBR 125 by 130 koníků bylo příliš. Nejde o to, že by to neuřídila, ale když se lekne a špatně za to vezme, tak jí to neutrhne.
Až jí zas otevřem, tak se na ní rád svezu. Přecijen nemá o tolik míň koníků a je lehčí a pružnější, než moje 9.
ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41
- testerskoda
- Easy rider

nic neskrt..i skrcena rizena bezmozkem nachazi se nalepena mezi svodidlama..pomalu prijedte 9 nebo 10 za nama..kochacka a praxe s dobrym motobikemasterem je k neezaplaceniBOB píše:No zítřek prý bez deště a to se móóóóóóóc hodí s ohledem na přední gumu
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- BOB
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Bohužel 9-10 jsem mimo. 8. mám pohřeb dědy a pak jsem před půl rokem přislíbil taťkovi, že mu pomůžu s elektřinou na chatě.
Ono nejde o běžnou jízdu. To by bylo v poho, ale jde o ty případy, kdy se něčeho lekne a třeba špatně zareaguje. Škrcená odpustí nějaké chyby, ale v plné síle tolik odpouštět nebude. Přeci jen po CBR 125 je to docela skok. I škrcená pojede tak 160 a v zatáčkách se alepoň nebude dostávat do power slidu. To by mě totiž zahambila a to nechci.
Ono nejde o běžnou jízdu. To by bylo v poho, ale jde o ty případy, kdy se něčeho lekne a třeba špatně zareaguje. Škrcená odpustí nějaké chyby, ale v plné síle tolik odpouštět nebude. Přeci jen po CBR 125 je to docela skok. I škrcená pojede tak 160 a v zatáčkách se alepoň nebude dostávat do power slidu. To by mě totiž zahambila a to nechci.
ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
ano ale na tohle mam nazor jasny..ten kdo v uleku za vezme a vlastne udela z mnoha moznosti jedinou spatnou nema na masine co delat...zazil jsem to v aute s kamosem..lekl se na privadeci na R1 ze jede moc rychle...a misto cehokoli slapl na plyn..na tu hruzu v ziguliku nikdy nezapomenu,jak jsme se ritili vic a rychleji proti naspu privadeca a pak uz jen celni rana.mohl udelat nekolik veci..zvolil tuhle a ja uz nikdy s nim do auta nesedl..

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: ZX 636 2005
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Teď nevim jestli to byla ironie a nebo real, ale něco podobnýho mám jako znouzectnost na těch mojich laminátech a originál je myslim hezčí 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Bury
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Ty bláho, jak to šoupnul do tý trouby, jak kuřena nedělní oběd
Zajímalo hy mě jak mu to opětovné slepení drží a jestli se mu to jen tak náhodou nerosí...
Zásada je: "Jezdit pomaleji než lítá Anděl strážný":-)
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
výsledek
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
zelenej desperado
zdraqvim chtěl bych se zeptal uvazuji o koupe tohoto modelu jesli bych se mohl zeptat jak ste touto zelenou kraskou spokojenej
- Jana Kawa
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
to vlákno je dva roky mrtvý
Jinak je to dobrá motorka, není těžká, jde krásně do zatáček, když se na ni naučíš poskládat, tak pohodička.
Pokud jsi čahoun, můžeš dát vyšší plégo. Mám na ni najeto 45 tis. a s motorem žádný problém
pro batůžek nic moc.
Jinak je to dobrá motorka, není těžká, jde krásně do zatáček, když se na ni naučíš poskládat, tak pohodička.
Pokud jsi čahoun, můžeš dát vyšší plégo. Mám na ni najeto 45 tis. a s motorem žádný problém
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC