ZAVERECNA VYJIZDKA...predbezne 9 nebo 10.10
ZAVERECNA VYJIZDKA...predbezne 9 nebo 10.10
TAK TEDY PREDBEZNE 9 nebo 10.10 dle pocasi..aby Zdrahy mohl
Libilo se mi minuly rok ...ikdyz to nemelo laskavy zaver...to sjeti se nekde v republice na posledni sezonni setkani...obed...pokec atd atd...bylo to moc mile a jelikoz odletam se ohrat 16.10 daleko na vychod jsem se chtel optat zda li by v pripade prihodneho pocasi zase tohle mohlo probehnout...?????????????????????????????? DO 16.10....NEKDE....
Libilo se mi minuly rok ...ikdyz to nemelo laskavy zaver...to sjeti se nekde v republice na posledni sezonni setkani...obed...pokec atd atd...bylo to moc mile a jelikoz odletam se ohrat 16.10 daleko na vychod jsem se chtel optat zda li by v pripade prihodneho pocasi zase tohle mohlo probehnout...?????????????????????????????? DO 16.10....NEKDE....
Naposledy upravil(a) MARTY dne stř zář 29, 2010 12:25:27, celkem upraveno 3 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Příští týden makám, ten další by to šlo - asi rozhodne počasí, ale ještě bych se svezl..Chtěl jsem jezdit včera a dnes, ale dorazil jsem z práce a bylo mi nějak divně, potom hůř a hůř a teď už se povaluju s teplotou a mám regulerní chřipku 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dnesni copraci nic nevydrzejZdrahy píše:Příští týden makám, ten další by to šlo - asi rozhodne počasí, ale ještě bych se svezl..Chtěl jsem jezdit včera a dnes, ale dorazil jsem z práce a bylo mi nějak divně, potom hůř a hůř a teď už se povaluju s teplotou a mám regulerní chřipku

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
vole
minulej týden jsem ztrávil na motorce celej a na horách už bylo fryšno, asi jsem nějak prostydnul a tenhle tejden byl náročnej, tak mě to nejspíš dorazilo.. Chtěl jsem s Markem a Kubou na jednu akcičku, ale jak říkám už přes den mi bylo divně a tak jsem se na to vykašlal, no a večer to na mě padlo a jsem KO
Pokud ale bude alespoň trochu slušný počasí, tak bych střední až východní čechy viděl reálně

Pokud ale bude alespoň trochu slušný počasí, tak bych střední až východní čechy viděl reálně

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: