na tuhle pracnou aktivitu nepotrebujes nici schvaleni...tohle se ceni a ne schvaluje...jdi do toho..pres mrtvoly...domluv..nahod datum a jedem dal...Mesr píše:přesně tak, Chosé. Nebudu nic organizovat, dokud mi generální štáb CKC nedá jasný příkaz, tož je nás dost, daj to dohromady na hen ten termín, pro ccccca tolik lidí, ale předběžně se ho zeptám, jaké jsou možnosti
V. Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2010 (10.-12.9)
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
No, o tom oživení sice pochybuju, spousta lidí má nové povinnosti a někteří jiné zájmy (holt, to je život, ale i tak bych je rád viděl) ale změna by možná neškodila, pěknejch míst je moc a třeba najdeme něco lepšího... jak bylo řečeno, aby se dalo hezky jezdit, slopat můžu doma v kuchyni... I když, nutno říct, že cesta ze slovenské Baby je pěkná a svezl jsem se i přes plný břicho skvěle. Co se týče vzdálenosti, je mi to jedno, mám to všude nejmíň 200 kmJana Kawa píše:no já zírám, vypadá to, že příští rok bude rok změn, paráda, třeba to klubu pomůže a trochu se to oživí.
Mesře všechno zjisti, určitě přijedeme
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
konečně nám funguje net
akce skvělá! bratia slováci mě bavili však jsem jim taky slíbil, že příští rok dorazím na jejich klubový sraz
lechu, neveš hlavu, letos se toho sešlo víc: vyhlídka počasí, závody v mostě, ... ale bylo to super i v komornější atmosféře
všechny jsem vás moc rád viděl!
p.s. chyběli mi cedulky se jmény, mám teď v nových tvářích trochu "nejasno"
akce skvělá! bratia slováci mě bavili však jsem jim taky slíbil, že příští rok dorazím na jejich klubový sraz
lechu, neveš hlavu, letos se toho sešlo víc: vyhlídka počasí, závody v mostě, ... ale bylo to super i v komornější atmosféře
všechny jsem vás moc rád viděl!
p.s. chyběli mi cedulky se jmény, mám teď v nových tvářích trochu "nejasno"
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem taky doma...
Lechu...ani jsme se nerozloučili (nejen s tebou)...dodatečně "PÁ" vám všem!
Mlýnky byly prostě zase Mlýnky...super organizace, skvělá obsluha, zábava (soutěže, tombola, vyjížďka,...). Jo, řeklo by se "škoda, že tolik lidí nedorazilo, ale jak už bylo řečeno, není potřeba 100 lidí, aby se o srazu mluvilo, jako o úspěšným! Bylo nám fajn, poznali jsme zase pár nových lidí, prostě pohůdka!
A ať už budou příští rok nějaký změny nebo ne, Lechu, ty to nevzdávej!
PS1: Měl někdo v neděli ke snídani ty míchaný vajíčka
PS2: prosím, posílejte fotky (ode mě tentokrát nic)
Lechu...ani jsme se nerozloučili (nejen s tebou)...dodatečně "PÁ" vám všem!
Mlýnky byly prostě zase Mlýnky...super organizace, skvělá obsluha, zábava (soutěže, tombola, vyjížďka,...). Jo, řeklo by se "škoda, že tolik lidí nedorazilo, ale jak už bylo řečeno, není potřeba 100 lidí, aby se o srazu mluvilo, jako o úspěšným! Bylo nám fajn, poznali jsme zase pár nových lidí, prostě pohůdka!
A ať už budou příští rok nějaký změny nebo ne, Lechu, ty to nevzdávej!
PS1: Měl někdo v neděli ke snídani ty míchaný vajíčka
PS2: prosím, posílejte fotky (ode mě tentokrát nic)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
Ahoj lidi, já si myslím, že na Mlýnkách je dobře, ale jelikož jsem jen návštěva, tak do toho raději neremcám , jinak Lechu, opět jsi nezklamal, nálada a vše oklolo bylo super, moc ráda jsem Vás po roce viděla a pokud příští rok vyjde čas, určitě bych Vás zase ráda viděla.
tady Vám posílám pár postřehů z letošních Mlýnků, některé fotky mě fakt pobavily...bzz ollé http://uloz.to/5856032/mlynky-2010.zip
tady Vám posílám pár postřehů z letošních Mlýnků, některé fotky mě fakt pobavily...bzz ollé http://uloz.to/5856032/mlynky-2010.zip
Hezke fotky, zvlast ty od decek z Velehradu.Vosa píše:Ahoj lidi, já si myslím, že na Mlýnkách je dobře, ale jelikož jsem jen návštěva, tak do toho raději neremcám , jinak Lechu, opět jsi nezklamal, nálada a vše oklolo bylo super, moc ráda jsem Vás po roce viděla a pokud příští rok vyjde čas, určitě bych Vás zase ráda viděla.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kawasaki Voyager XII
Tak nakonec jsem na Mlýnkách přecejen ulovil nějakou fotku...a sice výherce 1. místa o NEJ Kawu srazu Mlýnky 2010!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver