Mamko, to by přece nebylo fér, kdybych to hned vyklopil. Je třeba trochu toho tajemna ... žádného Mazáka neznám ...MARTY píše:kaj to bude...kde to bude...su zvedavy kaj nas zyvedes...kaj to jen muze byt ??![]()
![]()
na Mazak ????![]()
Sraz na Moravě 2011
heeezky Marty, co ty všechno neznáš. Jezdil jsem kolem tohoto zařízení 3 roky na učňák do Bílé, ale že zrovna ty tohle budeš znát, to jsi mě tedy překvapilMARTY píše:to je ten shluk domku pod hrazi prehrady Sance...byl to ustav............mozna uz tam neni
tak aspon napichni...nebudu komentovat![]()

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
POCHAZIM Z FRÝDLANTU NAD OSTRAVICI A RADIUS KOLEM JE MI ZNAM VELMI DOBRE...do Bile jsi jiste jezdil na ucnak ala DREVORUBEC ze ???Mesr píše:heeezky Marty, co ty všechno neznáš. Jezdil jsem kolem tohoto zařízení 3 roky na učňák do Bílé, ale že zrovna ty tohle budeš znát, to jsi mě tedy překvapilMARTY píše:to je ten shluk domku pod hrazi prehrady Sance...byl to ustav............mozna uz tam neni
![]()

Naposledy upravil(a) MARTY dne čtv zář 16, 2010 13:48:46, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu napsat víc, než že oba srpnový termíny jsou OK (možná víc ten konec), že se mi tato idea srazu moc zamlouvá a budu moc rád, když se nám podaří se zúčastnit! Zbyňku, držím pěsti! 
PS: do "Kalendáře akcí" může jakýkoliv akce nabouchat kdokoliv, admin jen potvrdí a uloží!

PS: do "Kalendáře akcí" může jakýkoliv akce nabouchat kdokoliv, admin jen potvrdí a uloží!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
POCHAZIM Z FRÝDLANTU NAD OSTRAVICI A RADIUS KOLEM JE MI ZNAM VELMI DOBRE...do Bile jsi jiste jezdil na ucnak ala DREVORUBEC ze ???MARTY píše:Mesr píše:heeezky Marty, co ty všechno neznáš. Jezdil jsem kolem tohoto zařízení 3 roky na učňák do Bílé, ale že zrovna ty tohle budeš znát, to jsi mě tedy překvapilMARTY píše:to je ten shluk domku pod hrazi prehrady Sance...byl to ustav............mozna uz tam neni
![]()

ano prosím, 3 letý učební obor lesní mechanizátor- 1976-79. Po nás už to měli s maturitou

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208