Sraz na Moravě 2011

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon zář 13, 2010 20:54:30

MARTY píše:
GEORG píše:no taky by se mohli vyjádřit kluci z okruhu, protože letos jim všechny akce kolidovaly s ježděním na okruhu.

Srpen za mě dobrý, mě do toho může skočit jen práce, když budu vědet dost dopředu, tak se to určitě zařídí.
Někde tady býval kalendář akcí, tak by to tam chtělo nabouchat, ať máme představu.
Příští rok bych určitě chtěl dát Rakousko nebo Itálii + ostatní obligátní srazy, kam jezdím.

G.
tohle je trosku blbost ted....zacal bych to davat v lednu a nejak ladil..bo se vyhodi dovolene......kluci okruhari taky jiz znaji...srazy se nahazej taky...apod...trosku se snazit to dat co nejvic dohromady... :oops:
to se stejne nikdy neda poradne dohromady... a podle me je blbost neco nekomu prizpusobovat /navic to nejde brat ohled na 100 lidi/, stejne to nevyjde a kdyz proste zna clovek termin dopredu, tak bud bude hodne chtit a zucastni se nebo chtit nebude a bude plkat picoviny. Proste kdo organizuje, necht nahodi termin a je to. My treba na prelomu cervenec/srpen jezdime na dovolenou... a co... je to jedno... nekdo zase jezdi na zacatku cervence atd. atd. budeme to posouvat podle toho kdo kdy co ma??? to proste nejde... navic ten kvuli kteremu se to posune, nakonec ani neprijede, coz je vic nez obvykle. Organizator necht da termin a je to. :idea:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

SumavaCZ
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od SumavaCZ » pon zář 13, 2010 20:59:52

Má pravdu, ten chlapec. :lol:
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202

"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » pon zář 13, 2010 21:03:59

no tady se to hemží samou chytrou hlavou :lol:
ono není špatné se trochu poptat, protože dost lidí, kteří normálně jezdí můžou mít nějakou zaplacenou akci.

A taky se tady už několikrát stalo, že se akce ať už chtěně, nebo nechtěne dablovalo.

G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon zář 13, 2010 21:05:59

GEORG píše:no tady se to hemží samou chytrou hlavou :lol:
ono není špatné se trochu poptat, protože dost lidí, kteří normálně jezdí můžou mít nějakou zaplacenou akci.

A taky se tady už několikrát stalo, že se akce ať už chtěně, nebo nechtěne dablovalo.

G.
tak mam vypsat vsechny sve akce abyste vedeli kdy ten sraz nedelat???? ...no to vam pres prazdniny zbydou na vyber max 2 vikendy, nebo je tu nekdo dulezitejsi kvuli kteremu by se meli nektere terminy odapsat??? :lol: :lol: :lol:
----- (W) -----
young oldtimer

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon zář 13, 2010 21:08:15

KankX píše:
MARTY píše:
GEORG píše:no taky by se mohli vyjádřit kluci z okruhu, protože letos jim všechny akce kolidovaly s ježděním na okruhu.

Srpen za mě dobrý, mě do toho může skočit jen práce, když budu vědet dost dopředu, tak se to určitě zařídí.
Někde tady býval kalendář akcí, tak by to tam chtělo nabouchat, ať máme představu.
Příští rok bych určitě chtěl dát Rakousko nebo Itálii + ostatní obligátní srazy, kam jezdím.

G.
tohle je trosku blbost ted....zacal bych to davat v lednu a nejak ladil..bo se vyhodi dovolene......kluci okruhari taky jiz znaji...srazy se nahazej taky...apod...trosku se snazit to dat co nejvic dohromady... :oops:
to se stejne nikdy neda poradne dohromady... a podle me je blbost neco nekomu prizpusobovat /navic to nejde brat ohled na 100 lidi/, stejne to nevyjde a kdyz proste zna clovek termin dopredu, tak bud bude hodne chtit a zucastni se nebo chtit nebude a bude plkat picoviny. Proste kdo organizuje, necht nahodi termin a je to. My treba na prelomu cervenec/srpen jezdime na dovolenou... a co... je to jedno... nekdo zase jezdi na zacatku cervence atd. atd. budeme to posouvat podle toho kdo kdy co ma??? to proste nejde... navic ten kvuli kteremu se to posune, nakonec ani neprijede, coz je vic nez obvykle. Organizator necht da termin a je to. :idea:
PSAL JSEM KUA O SNAZE...o snaze...
pro me za me...napsal jsem nazor...napiste napevno terminy dnes do pulnoci..
howgh
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » pon zář 13, 2010 21:11:16

znám to z práce, znám to z regionální politiky a znám to i odtud - když se nechce, tak se dělá všecho proto, aby to nešlo.

to se potom takový dobrák, který chce pro ostatní něco udělat, na to jednoho krásného dne pěkně vysere.

G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon zář 13, 2010 21:15:54

GEORG píše:znám to z práce, znám to z regionální politiky a znám to i odtud - když se nechce, tak se dělá všecho proto, aby to nešlo.

to se potom takový dobrák, který chce pro ostatní něco udělat, na to jednoho krásného dne pěkně vysere.

G.
ano...yes...da...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

fanuš
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od fanuš » úte zář 14, 2010 07:03:57

na začátku srpna jezdím na dovolenou bo jsou slavnosti vína v balatonlelle :)
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » úte zář 14, 2010 07:50:19

Fanušku, bude mi líto, že nepřijedeš, ale spousta moudrých, vzdělaných a jasnozřivých lidí se tu přede mnou vyjádřila jak těžké je naplánovat sraz, který by vyhovoval všem. Mají pravdu. Ne všichni stihneme za rok zajet na všechny akce. Někomu to vadí, někomu to nevadí, někdo má rád holky, jiný vdolky. No stress!

Pro ostatní brouky pytlíky. Navržené termíny jsou na první straně a možná bych požádal nedělat ukvapené závěry. Prozatím mi jde opravdu jenom o to, zjistit možný zájem. Pro tucet lidiček to nemá cenu organizovat, to raději dojeďte na čeladnou, ožerem se na zahrádce. :-)

Z.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

fanuš
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od fanuš » úte zář 14, 2010 08:37:06

takže já hlasuju 26 - 28 srpna 2011 8)
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte zář 14, 2010 10:05:43

nevim kolik je tucet ale to nevadi... ja nehlasuju, protoze nemuzu slibovat neco co nejsem schopen dodrzet, navic sam presne nevim kdy bude chtit rodinka na dovolenou. Mam kolem sebe spousty lidi na ktere musim brat ohled a na kterych zavisi i moje dovolene ci navstevy srazu. Urcite se vsak rad zucastnim (spis zucastnime) kdyz nam do toho neco nevleze a vzhledem k tomu ze se porad neco deje, tak je to takove 50/50. Jo a nejsem brouk Pytlik ale Ferda mravenec :lol:
----- (W) -----
young oldtimer

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte zář 14, 2010 11:09:58

KankX píše:nevim kolik je tucet ale to nevadi... ja nehlasuju, protoze nemuzu slibovat neco co nejsem schopen dodrzet, navic sam presne nevim kdy bude chtit rodinka na dovolenou. Mam kolem sebe spousty lidi na ktere musim brat ohled a na kterych zavisi i moje dovolene ci navstevy srazu. Urcite se vsak rad zucastnim (spis zucastnime) kdyz nam do toho neco nevleze a vzhledem k tomu ze se porad neco deje, tak je to takove 50/50. Jo a nejsem brouk Pytlik ale Ferda mravenec :lol:
Taky tak, až na to " Ja som neni ani Mravec Fero, ani chrobák Vreco!"
Jsem samostatně nezodpovědný pacholek Chozé.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

JÍRÁK
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od JÍRÁK » úte zář 14, 2010 18:07:54

misak39 píše:Nápad zajímavej, ale vzhledem k tomu, že občas dojedu až za tmy, bude na mě někdo čekat na checkpointu až dorazím?
Mišáku já na tebe budu čekat, nic si z to nedělej, já taky nikam nedotrazím včas :roll: . ale na tebe čekat budu. :)
ER-6F ´08/ Black Diablo
Zelená je Boží, ale černá je jen její tmavší odstín!
<<CKC379>>

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » úte zář 14, 2010 18:48:41

tak za nás - začátek srpna možná, konec určitě ne

Myslíte, že je dobré to dělat v době dovolených, když se do toho musí vmáčkout ještě jedna nebo dvě kawa dovolené?
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

kawasan
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kawasan » úte zář 14, 2010 19:53:34

666S999 píše:
KankX píše:nevim kolik je tucet ale to nevadi... ja nehlasuju, protoze nemuzu slibovat neco co nejsem schopen dodrzet, navic sam presne nevim kdy bude chtit rodinka na dovolenou. Mam kolem sebe spousty lidi na ktere musim brat ohled a na kterych zavisi i moje dovolene ci navstevy srazu. Urcite se vsak rad zucastnim (spis zucastnime) kdyz nam do toho neco nevleze a vzhledem k tomu ze se porad neco deje, tak je to takove 50/50. Jo a nejsem brouk Pytlik ale Ferda mravenec :lol:
Taky tak, až na to " Ja som neni ani Mravec Fero, ani chrobák Vreco!"
Jsem samostatně nezodpovědný pacholek Chozé.
Si děláte srandu???-že nevíte kolik je TUCET???-takoví světoběžníci-jak vůbec můžete žít???-s takovým hendykepem!!! :evil3: :director: :banghead:
ZX9R ninja - macíček

Odpovědět