V. Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2010 (10.-12.9)
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No jídla bylo habaděj.Hlavně kuřat viď Fanušu.....
No já taky nahlásil v pondělí že nás bude 70 a přitom na seznamu jak jsem později koukl,bylo nahlášených zhruba padesát lidí.Jsem si pak říkal že se nějací na poslední chvilku nahlásí a dojedou. Takže výsledek byl že jak mi říkala kuchařka:bylo vydáno kolem 45 večeří po oba večery.takže jídla byl nadbytek. Naštěstí při loučení s Milanem sme to nějak až tak neřešili,je hodný a aj velkorysí v tomto.
Ale pro příště mu mám nahlásit přesný počet na 100% a tolik se vydá jídel onic víc o nic míň.
no tak sme měli i třetí večeři jaksi grátis.
No trochu jsu zklamanej počtem těch co zůstali raději doma či nedejbože se angažovali o víkendu někde v práci či si našli lepší víkendovou akci.
No ale aspoň mi trochu,no vlastně moc
zvedlo náladu ten průběh všech tří soutěží.
Díky všem co dojeli a snad pro příští rok se nás sjede aspoň ta padesátka,bo aby dojela jen hrstka jedinců už by to asi nemělo smysl pořádat.
Takže ještě jednou:díky všem za účast.

Ale pro příště mu mám nahlásit přesný počet na 100% a tolik se vydá jídel onic víc o nic míň.
no tak sme měli i třetí večeři jaksi grátis.

No trochu jsu zklamanej počtem těch co zůstali raději doma či nedejbože se angažovali o víkendu někde v práci či si našli lepší víkendovou akci.
No ale aspoň mi trochu,no vlastně moc

Díky všem co dojeli a snad pro příští rok se nás sjede aspoň ta padesátka,bo aby dojela jen hrstka jedinců už by to asi nemělo smysl pořádat.

Takže ještě jednou:díky všem za účast.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všichni, tak já jsem taky dorazil. Po cestě 1x kontrola dokladů včetně orientační dechové zkoušky (u Znojma cca v 16:30 hod) a vše čistý (eště že nebyl radar
), takže pro mě srazík 100% super, počasí i vyjížďka na husičku vynikající, takže já jsem naprosto spokojenej a děkuju Lechovi za vynikající akci. 

#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
-
Zdar lidi, myslim že už tu maro (desmoněco) psal, ale doplním: cesta paráda ještě lepší bylo když jsme po cestě z5 zjistili že druhou kartu na benzín jsme nechali doma a na cestu není nic moc benálu takže na konci cesty cca 15km od domova maova nenažraná z 1000 exla... benál měl do 10.min aleeee co jsme nezjistili poté... marovi lezou na gumě dráty wooowww... a s tím policejním pašíkem to bylo tak že to pako si ho ani nevšimlo a to jsem mu to pořád ukazoval a snažil mu to nějak naznačit ale můžem děkovat tunelu ve kterém jsme jeli 80, chvíli před tím sice několikanásobně tolik.
Janak ke srazu:
fakt super organizace, super soutěže (jen by jich chtělo víc) ,super ceny paráda všecko , lidi byli jste skWělí a doufám že se zas někdy uvidíme. Ani jsem se pořádně nerozloučil čekal jsem že zaspíme a ráno dáme ještě snídani... tak příště.
Jinak taky jsem něco nafotil dám to na net a přidám link za chvíli.
Janak ke srazu:
fakt super organizace, super soutěže (jen by jich chtělo víc) ,super ceny paráda všecko , lidi byli jste skWělí a doufám že se zas někdy uvidíme. Ani jsem se pořádně nerozloučil čekal jsem že zaspíme a ráno dáme ještě snídani... tak příště.
Jinak taky jsem něco nafotil dám to na net a přidám link za chvíli.
- Mousebird
- Babyrider
Zdravím vás přátelé, kamarádi a kamarádky. Cestou domů přes Východní Čechy potkáno 6 hlídek s radary, naštěstí byly protijedoucí vozidla a motorkáři solidární a upozorňovali, takže cesta domů bez problémů.
Chci moc poděkovat za organizaci celé akce a skvělou atmoschéru vytvořenou všemi zúčastněnými.
Těším se na další setkání, pokud možno s vámi všemi, a ještě tento rok....
Chci moc poděkovat za organizaci celé akce a skvělou atmoschéru vytvořenou všemi zúčastněnými.

Těším se na další setkání, pokud možno s vámi všemi, a ještě tento rok....

ZZR 1400, 08" - tmavě modrá perleť. ( prodáno ).
JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU
JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU