tobe verim..dal bys to i na choperuZdrahy píše:nemám 6ku
ZRX IV.
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
REX
Tenhle Rex na prodej vypadá dost dobře!!
Jako by skoro z oka vypadl tomu Blackbikerovu....
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 07448.html
Jako by skoro z oka vypadl tomu Blackbikerovu....
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 07448.html
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
-
bonifacdruhy
Vyfuk nedrzel, az do doby co se na nej pouzila hruba sila a svareci souprava...Zdrahy píše:Výfuk jsme ti nacpali zpátky a od té doby tam je až do teď![]()
od té doby jsi se vyjezdil - ono je dost vidět že tě to na REXovi oproti 6ce baví
Nicméně na 6ce bych tě pojel
Stacilo videt, jak si lital na okruhu proti me...
Sestka me ke konci netahla. Ted to nehrozi...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Řešil někdo výměnu těsnících gufer v přední brzdové pumpě? Na dovče mě prostě přestala brzdit (chod páčky se čím dál víc na délce jízdy prodlužoval). Přitom mám celkem nové desky, panéřky a klučina mi říkal, že mi dával nějakou race kapalinu, co užívá sám (jezdí stunt, takže brzdy celkem užije). Prý by to mohlo být unaveným těsněním v brzdové pumpě, které může přisávat nějaký vzduch. Opravná sada prý stojí něco kolem 1200Kč.
Už se s tím někdo setkal? Mám taky možnost zkusit druhou pumpu, ale na té brzdě se to projevuje fakt po dlouhé době, takže asi na jédné vyjížďce bych to nepoznal.
Už se s tím někdo setkal? Mám taky možnost zkusit druhou pumpu, ale na té brzdě se to projevuje fakt po dlouhé době, takže asi na jédné vyjížďce bych to nepoznal.
ZX-12R naked
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
vyměň všechny pryžové díly brzd.MMKS píše:Řešil někdo výměnu těsnících gufer v přední brzdové pumpě? Na dovče mě prostě přestala brzdit (chod páčky se čím dál víc na délce jízdy prodlužoval). Přitom mám celkem nové desky, panéřky a klučina mi říkal, že mi dával nějakou race kapalinu, co užívá sám (jezdí stunt, takže brzdy celkem užije). Prý by to mohlo být unaveným těsněním v brzdové pumpě, které může přisávat nějaký vzduch. Opravná sada prý stojí něco kolem 1200Kč.
ZRX 1200 R