:-) Suzuki nikdo nechce

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » ned srp 22, 2010 07:24:17

misak39 píše:Tome, pro mě si klidně jezdi třeba na koloběžce a já na Tebe vždycky rád počkám, protože u mě to o odstrkovadle není :D Když je někdo kámoš, tak může mít třeba Grippena... :wink:
Podpis.
Dak
CKC -015-

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned srp 22, 2010 09:49:56

Však já se s váma taky vždycky rád svezu :lol: na kámoše nezapomínám a nehodlám se na tuhle partu ani náhodou vykašlat :D
Jo a zvažuju (pokud by mi vyšly korunokredity, což zatím nevypadá) že bych sáhl po CBR 954 RR - je malinká jako šestka, motor má síly rozhodně víc než budu kdykoli potřebovat a co jsem se na ni kdy povozil, je to fajn hračka :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » ned srp 22, 2010 11:52:12

Zdrahy píše:Však já se s váma taky vždycky rád svezu :lol: na kámoše nezapomínám a nehodlám se na tuhle partu ani náhodou vykašlat :D
Jo a zvažuju (pokud by mi vyšly korunokredity, což zatím nevypadá) že bych sáhl po CBR 954 RR - je malinká jako šestka, motor má síly rozhodně víc než budu kdykoli potřebovat a co jsem se na ni kdy povozil, je to fajn hračka :wink:

honda mý prý hodně pohodlný posez, ale jinak jsem ji nikdy nejel, takže keine ahnung.
Bude to asi trend, menší ovladatelnější motorky s pořádným výkonem.
Někdo tady někde psal, že jezdíme stejně na 50%, to je blbost. Sice nemůžeš vždycky využít 100% toho, co tyto supersporty nabízí, ale když se potřebuju pořádně svézt, tak holt jedu ne na šestku, ale na 3 a 4 a podržím to do krve. Tam mi dá motorka všechno. Nebavím se o maximálce, tu jsem nevyužil nikdy, ale výkon využiju na 100% velice často.

G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Odpovědět