Podpis.misak39 píše:Tome, pro mě si klidně jezdi třeba na koloběžce a já na Tebe vždycky rád počkám, protože u mě to o odstrkovadle neníKdyž je někdo kámoš, tak může mít třeba Grippena...
:-) Suzuki nikdo nechce
Však já se s váma taky vždycky rád svezu
na kámoše nezapomínám a nehodlám se na tuhle partu ani náhodou vykašlat
Jo a zvažuju (pokud by mi vyšly korunokredity, což zatím nevypadá) že bych sáhl po CBR 954 RR - je malinká jako šestka, motor má síly rozhodně víc než budu kdykoli potřebovat a co jsem se na ni kdy povozil, je to fajn hračka

Jo a zvažuju (pokud by mi vyšly korunokredity, což zatím nevypadá) že bych sáhl po CBR 954 RR - je malinká jako šestka, motor má síly rozhodně víc než budu kdykoli potřebovat a co jsem se na ni kdy povozil, je to fajn hračka

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Zdrahy píše:Však já se s váma taky vždycky rád svezuna kámoše nezapomínám a nehodlám se na tuhle partu ani náhodou vykašlat
![]()
honda mý prý hodně pohodlný posez, ale jinak jsem ji nikdy nejel, takže keine ahnung.
Bude to asi trend, menší ovladatelnější motorky s pořádným výkonem.
Někdo tady někde psal, že jezdíme stejně na 50%, to je blbost. Sice nemůžeš vždycky využít 100% toho, co tyto supersporty nabízí, ale když se potřebuju pořádně svézt, tak holt jedu ne na šestku, ale na 3 a 4 a podržím to do krve. Tam mi dá motorka všechno. Nebavím se o maximálce, tu jsem nevyužil nikdy, ale výkon využiju na 100% velice často.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317