Než jsem si koupil Zephyra, tak jsem chvilku uvažoval, že bych do toho tanku jménem rex šel, ale ta motorka se mi prostě nelíbí.
Ale co se nelíbí mě, líbí se tobě

G.
Rexe bych s Vezirem nesrovnaval.GEORG píše:kluci, škoda, že je rex pořád takový škaredý
Než jsem si koupil Zephyra, tak jsem chvilku uvažoval, že bych do toho tanku jménem rex šel, ale ta motorka se mi prostě nelíbí.
Ale co se nelíbí mě, líbí se tobě
G.
Pánové, pokusím se to vyjádřit slušně: ani hovnoHonza-Zed píše:Presne tak. Mam stejne zkusenosti. Jeste se mi nestalo, ze by Rex nestihal. Obcas naopak, zbytek nestiha...MajaZRX píše:Nevím teda jak velký rozdíl je mezi tvou 11kou a mou 12kou ale moje ZRX v zatáčkách,výjezdech i na brzdách v pohodě stíhá supersportu typu R1 nebo GSXR.Zkoušeno konkrétně např.v Buchlákách,nebo na GG. A to v rozmezí 3-7tis.otáček.Základ toho jsou ale určitě dobrý gumy.![]()
![]()
Mel jsem Zetko a kdyz srovnam s Rexem.
Zetko je mala nakopla koza. Pvni svezeni bylo takove, ze jsem sedel na raketovem kole. Slo pekne do zatacek, obcas se mirne zavnilo. Stalo vyyzivalo k ,,blbnuti" a podobnym hovadinam.![]()
Rex je na pohled ukrutna a velka motorka. Clovek ma pocit, ze motor vazi 200kilo a pohnul by i lodi.
Ze sedla se pocit zmeni a z velke motorky je do ruky sednujici bajk, ktery neco vazi. Jizda je jedna radost. Clovek citi, jak sopka pod zadkem maka. Do zatacky se musi drzet, jak zdivocelej Zetor na upati Karpat. Kdyz vyjede, ma takovou silu a vyziva k jeste svinejsimu tempu.
Proste uplne nejlepsi bike na svezeni. Neni nejnovejsi,nejsilnejsi, nejrychlejsil. Clovek jezdi srdcem a o tom to je...
Když jinak nedáte, taky zestručním:marek píše: Pánové, pokusím se to vyjádřit slušně: ani hovno![]()
Rex je můj oblíbenec, má ducha a dá se s ním i vyblbnout. Ale že by ta motorka byla schopná stíhat jakýkoliv supersport včetně šestek, tak to ani náhodou.
1. rozdíl hmotností - 40kg je saktra poznat
2. tuhost rámu a s tím související vlnění a držení stopy - nebe a dudy
3. brzdy - souvisí s hmotností a schopnostmi vidlí, nedá se srovnat
4. Rex je reletivně vysoký a z toho plyne těžiště někde v prdeli v metru - než to překlopíš tak jsi zpocený
Tvrdím že stejnou trasu zvládne stejný jezdec vždy rychleji na jakémkoliv plasťáku než na Rexovi.
prostě je to náš milatchek666S999 píše:Když jinak nedáte, taky zestručním:marek píše: Pánové, pokusím se to vyjádřit slušně: ani hovno![]()
Rex je můj oblíbenec, má ducha a dá se s ním i vyblbnout. Ale že by ta motorka byla schopná stíhat jakýkoliv supersport včetně šestek, tak to ani náhodou.
1. rozdíl hmotností - 40kg je saktra poznat
2. tuhost rámu a s tím související vlnění a držení stopy - nebe a dudy
3. brzdy - souvisí s hmotností a schopnostmi vidlí, nedá se srovnat
4. Rex je reletivně vysoký a z toho plyne těžiště někde v prdeli v metru - než to překlopíš tak jsi zpocený
Tvrdím že stejnou trasu zvládne stejný jezdec vždy rychleji na jakémkoliv plasťáku než na Rexovi.
co píše Marek je neoddiskutovatelný fakt, ale
S tím vším, co má Rex - klady a zápory,
Tím vším ho mám celého rád, nic na něm roky nezmění, prostě můj vdolek, moje holka, můj šálek čaje, moje kafe, můj ideál a hromburác, můj HOWGH.