Kawasakiclub.sk - 2. Kawasaki club weekend
Tak teprve teď jsem se sem dostala
... Mě poveze Marek a chtěl by vyjet asi kolem 11.hod. z Bystřice p.Hostýnem...,max do 12.hod.,aby jsme ujeli tomu dešti
.... tak uvidíme... Když by se chtěl někdo přidat tak brzy,tak můj tel. 728 782 799.
A Kubi,jestli s Markem pojedete,zkus mi dopoledne zavolat a když tam budeme dřív,tak se pokusím ještě jednu chatičku zamluvit,ju?

A Kubi,jestli s Markem pojedete,zkus mi dopoledne zavolat a když tam budeme dřív,tak se pokusím ještě jednu chatičku zamluvit,ju?
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, já pojedu taky. Pojede nejspíš ještě jeden kámoš. Pojedu až po práci, takže Brno odhaduju lehce před čtvrtou. Tam budu mít spicha s tim kámošem. Jedeme taky vrchem, je to přez buchláky a je to kratší.
Jestli je někdo kdo se chce přidat, tak můj tel. je 776/848 465 (SMS, napíšu sraz), trasa je Jihlava-Třebíč-Brno-Slavkov-buchláky a pak slovač
.
Vůbec nevim, jak je to tam s chatkama, ale sichruju to stanem, tak mi kdyžtak držte místo
Těšim se na vás českoslovenští kawáci
Jo někdo říkal, že je to prej od 91-ho už cizina, tak asi pasy 
Jestli je někdo kdo se chce přidat, tak můj tel. je 776/848 465 (SMS, napíšu sraz), trasa je Jihlava-Třebíč-Brno-Slavkov-buchláky a pak slovač

Vůbec nevim, jak je to tam s chatkama, ale sichruju to stanem, tak mi kdyžtak držte místo

Těšim se na vás českoslovenští kawáci

#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
NEVÍM JESTLI TO STIHNU NA DRUHOU K TRAMPOVI , KDYŽ NÉ TAK BYCH ASI JEL NA HODONÍN A TRNAVU A NITRU UKAZUJE MĚ TO O HODINU RYCLEJI, ASI TAM JE NA SK NĚJÁKÁ DÁLNICE ČI CO. Možná , že se ke mě přidaji kámoši na neznačkových strojích tak uvidím. Když budu stihat tak písnu SMS nebo se pak setkáme SK.
VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283