Příspěvek
od Kuba » úte srp 10, 2010 08:16:24
no paráda, já o tom chtěl mlčet a tady se soutěží o trsátka, ale když už to tady je.
motorka je naprosto ok, jen padáky a stupačky jsou fuč, ale Marek šikovný to mechanik dal vše do pořádku ještě před závodem a odjel jsem alespoň půl hodiny (Marek si máknul hodinu a půl).
pak už jsem to nedával, bolest byla větší než mé hrdinství, nemohl jsem udržet řídítka a ruka byla jak z betonu.
upadnul jsem hnedka v sobotu dopoledne v prvních kolech, ale byl to mačakr, jel jsem naprosto parádně (můj pocit)
adrenalin cákal do všech směrů, pojezdil jsem kde koho, čas na kolo luxusní, nebrousil jsem koleno, ale celou nohou (i před pádem)prostě mačakr, no a pak v poslední zatáčce před cílovkou bác a bum. Ujelo přední kolo, ale proč si nepamatuju, kapku jsem se udeřil do kebule a nepamatuju si všechno. Jinak podle RTG je vše ok, jen si mám dávat bacha na krční páteř, páč už je nějaká jetá a tento pád s ní zase kapku pohnul. Marek velká pochvala za servis, za pivo a prášky, taky za zvládnutí závodu a za snídani, a zajezdil to všechno výborně, jsem rád že mám takového kamaráda, asi ho vezmu někam na pivo.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R