tuning zx10r 2009
tuning zx10r 2009
kluci,
potřebuju poradit v následujících věcech :
chci dát
- laďák ( poprvé, nikdy jsem ho neměl )
- miniblinkry dopředu a dozadu + držák spz
- kratší páčky na brzdu a spojku
- vyšší plexi
- padací rámy
Nikdy jsem netunil, takže bych rád dostal pár rad od zkušených tunerů.
Díval jsem se po výfuku, co říkáte na :
http://www.vanceandhines.com/products/s ... csone.html
http://www.akrapovic.com/motorcycle-exh ... lution-21/
Popravdě bych tam asi dal jen koncovku, protože celý vč. svodů bude asi ranec:( Moc se mi líbí krátké koncovky ala moto gp....
G.
potřebuju poradit v následujících věcech :
chci dát
- laďák ( poprvé, nikdy jsem ho neměl )
- miniblinkry dopředu a dozadu + držák spz
- kratší páčky na brzdu a spojku
- vyšší plexi
- padací rámy
Nikdy jsem netunil, takže bych rád dostal pár rad od zkušených tunerů.
Díval jsem se po výfuku, co říkáte na :
http://www.vanceandhines.com/products/s ... csone.html
http://www.akrapovic.com/motorcycle-exh ... lution-21/
Popravdě bych tam asi dal jen koncovku, protože celý vč. svodů bude asi ranec:( Moc se mi líbí krátké koncovky ala moto gp....
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jestli je tam udelana ta privera stejne blbe jak na Z1000 tak o ten spodek prijdes vzdycky... ale ja myslim ze zrovna Georg na spodek moc nejezdiZRX 1984 píše:Tak to bude asi pěknej nářez, ale obávám se že k takto krátké koncovce, to bude chtít i svody a poštelovat ř.j. aby to neukrouhlo úplně spodek....

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jo a ten akrapovic se mi po strance designu k te desine hodi nejvic, pekne k ni ladi...
...ta uchylacka kratka trubicka, to bude asi decibelovy narez... delaji to i na ZZR, taky jsem po tom koukal protoze mi to tenkrat prislo hodne levnoucke, ze bych to mohl zkusit ale pak jsem se na to vykaslal
...ta uchylacka kratka trubicka, to bude asi decibelovy narez... delaji to i na ZZR, taky jsem po tom koukal protoze mi to tenkrat prislo hodne levnoucke, ze bych to mohl zkusit ale pak jsem se na to vykaslal
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Láďa Čermáků tam má přeci laďák, ale má taky jen koncovku....KankX píše:jestli je tam udelana ta privera stejne blbe jak na Z1000 tak o ten spodek prijdes vzdycky... ale ja myslim ze zrovna Georg na spodek moc nejezdiZRX 1984 píše:Tak to bude asi pěknej nářez, ale obávám se že k takto krátké koncovce, to bude chtít i svody a poštelovat ř.j. aby to neukrouhlo úplně spodek....![]()
Jezdí nejezdí, je škoda o něj přijít....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
nechal jsem si nacenit toho akrapa. Tak uvidíme, co s tím kluk udělá.
Ty ultra krátké jsem zavrhl, jednak se mi úplně nelíbí, už tam dole tak blbě trčí doboku, ale hlavně mám strach, že při stání na křižovatce např. bych si opálil botu, protože končí hned pod stupačkou.
Především nechci nic extra rachotivého v nízkých otáčkách,radši něco decentnějšího - v tom se mi moc líbí lauf co má Marek na rexovi.
G.
Ty ultra krátké jsem zavrhl, jednak se mi úplně nelíbí, už tam dole tak blbě trčí doboku, ale hlavně mám strach, že při stání na křižovatce např. bych si opálil botu, protože končí hned pod stupačkou.
Především nechci nic extra rachotivého v nízkých otáčkách,radši něco decentnějšího - v tom se mi moc líbí lauf co má Marek na rexovi.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
tak mám už pomalu rozhodnuto o výfuku.
Dám tam jen koncovku od akrapa, na svody seru, stojí to ranec a popravdě nepotřebuju honit výkon.......
Poptal jsem to u jednoho hákoše, co mi ho doporučil VW, měl by to mít dokonce skladem, tak uvidíme.
Dneska jsem desítku poprvé pořádně umyl, kurva ta se leskla
G.
Dám tam jen koncovku od akrapa, na svody seru, stojí to ranec a popravdě nepotřebuju honit výkon.......
Poptal jsem to u jednoho hákoše, co mi ho doporučil VW, měl by to mít dokonce skladem, tak uvidíme.
Dneska jsem desítku poprvé pořádně umyl, kurva ta se leskla

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317