4 GEORG: dnes Kuba objednaval ND. Doufam v co nejrychlejsi navrat na silnice. Na Mlynky se urcite dostanu.

Jestli Kuba platí, tak já jdu do předčasnýho důchodu.GEORG píše:tak jestli Kuba platí, tak si dám velkého ruma
G.
Soutěž "cotoje" ukončena:ZRX 1984 píše:Dobře Chosé dobře. Já bych hádal, ale je to mimo soutěž asi viď? Parádně jsi si s tím poradilJeště propracovaněji než já
666S999 píše:Soutěž "cotoje" ukončena:ZRX 1984 píše:Dobře Chosé dobře. Já bych hádal, ale je to mimo soutěž asi viď? Parádně jsi si s tím poradilJeště propracovaněji než já
Je to hříbek od táhla zámku dveří z Fáčka (+trubička z propisky +gumová trubička +smršťovačka), jak Mc Gyver. Příště dělám z mikrovlnky a mixéru bombu.
rex jede krasne, ale vcera jsem nasel silnejsiho soupere666S999 píše:Pionýr a Rex za jedna jede vždycky!
Musíš se schovat za kaplu voe....paní starostová je na pohodu tak do 180Tilda píše:rex jede krasne, ale vcera jsem nasel silnejsiho soupere666S999 píše:Pionýr a Rex za jedna jede vždycky!vracel jsem se od Tequily z Pribrami, hned jak jsem najel na R4 tak me predjelo Porsche Carrera, jel lehce pred 160, kdyz videl ze jsem se na nej povesil tak postupne pridaval, nasadili jsme "cestovni" tempo 220-240 a drzel jsem se ho par km, pak za to vzal a zmizel
rex by jel vic, ale ja mel bundu nafouknutou jak balon a helmu nalepenou na brade a na nose tak jsem to ve 240 vzdal a jel v klidku dal
![]()
ale aspon jsem ho trochu prohnal
Seky . co sem to slysel. Ze prej nejedes te Klagenfurth. To teda pojed. pocital jsem s tebou tak nekecejZRX 1984 píše:Musíš se schovat za kaplu voe....paní starostová je na pohodu tak do 180Tilda píše:rex jede krasne, ale vcera jsem nasel silnejsiho soupere666S999 píše:Pionýr a Rex za jedna jede vždycky!vracel jsem se od Tequily z Pribrami, hned jak jsem najel na R4 tak me predjelo Porsche Carrera, jel lehce pred 160, kdyz videl ze jsem se na nej povesil tak postupne pridaval, nasadili jsme "cestovni" tempo 220-240 a drzel jsem se ho par km, pak za to vzal a zmizel
rex by jel vic, ale ja mel bundu nafouknutou jak balon a helmu nalepenou na brade a na nose tak jsem to ve 240 vzdal a jel v klidku dal
![]()
ale aspon jsem ho trochu prohnalJinak jsi ho asi neprohnal, ale minimálně jsi mu zvýšil spotřebu