Tak to vypada, ze budeme mit prvniho zastupce v MotoGP. Skoda, ze je to jen o penezich. Ale to je dnes vsechno. Jinak ty casy vypadaj paradne. Az se mi tomu u Abaji nechce verit. Otazkou za jakejch podminek a jak moc presny jsou... No i tak budu Abajovi drzet palce
Abaja
Abaja
http://www.motorkari.cz/motosport/silni ... 16423.html
Tak to vypada, ze budeme mit prvniho zastupce v MotoGP. Skoda, ze je to jen o penezich. Ale to je dnes vsechno. Jinak ty casy vypadaj paradne. Az se mi tomu u Abaji nechce verit. Otazkou za jakejch podminek a jak moc presny jsou... No i tak budu Abajovi drzet palce
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Potvrzuju. Syn mé spolužačky, Josef Král, jezdec F3 by taky nebyl bez tatínka tam, kde je. I když to teď rozsekal, určo půjde nahoru a jednou budem mít pilota F1 Čecha...Zdrahy píše:Za každým závodníkem někdo stojí. Kdo má hovno, může jezdit jako bůh ale jen na kole po dvorkuKaždý závodník má bohatého tátu, nebo strejdu Charouze, nebo tak něco
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
To už jsme měli - Engeho. Kdyby se ten arogantní Charouzův koník nenacpal trávou, mohl to někam dotáhnout
Skoro každý vrcholový sport je kromě spousty talentu a spousty dřiny taky o spoustě peněz
jde to, jedině když se dají tyhle věci dohromady..
Já na okruhu taky rozmlátil všechno na co jsem sedl - talent tedy asi moc nemám
, peníze taky ne a dřít se mi nechce..
Skoro každý vrcholový sport je kromě spousty talentu a spousty dřiny taky o spoustě peněz
Já na okruhu taky rozmlátil všechno na co jsem sedl - talent tedy asi moc nemám
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
podpisZdrahy píše:Za každým závodníkem někdo stojí. Kdo má hovno, může jezdit jako bůh ale jen na kole po dvorkuKaždý závodník má bohatého tátu, nebo strejdu Charouze, nebo tak něco
Abaja se už KONEČNĚ zlepšuje, nebýt tatíka, tak by na nové mety nedosáhl... Palce mu držet budu!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______