Chozé se zbláznil...(jinak než Elvis)
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Proč všude OK, pohoda, jen v ČR PAKÁRNA A BUZERACE?
Jak to tu sleduji, nejraděj bych požádal o občanství...jen mám jazykový problém, málo chrochtám... s cajtama je to tu cena/výkon výtečné!
Dopraváci ČR jsou dost divný oddíl (měřeno Evropsky) / výkonnost pokutovostí
.
Jak to tu sleduji, nejraděj bych požádal o občanství...jen mám jazykový problém, málo chrochtám... s cajtama je to tu cena/výkon výtečné!
Dopraváci ČR jsou dost divný oddíl (měřeno Evropsky) / výkonnost pokutovostí

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to "překlapnout" z "k prdu" na "vyřešit", jasan Honzíku, my si na tohle téma vysloveně lebedímeKankX píše:...jeee, vy si tu tak hezky povidate a vlastne uplne k prdu

Nebo máme platit další korunokilometrovou daň těm co buzerujou, aby se na nás vykákli?
Fakt už nejsem nasranej, už jsem přenasranej!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Pepo, poslouchej,jestli tys to neposral nejvíc tím, že v dopise používáš nesrozumitelný slova, jako parciální, masmedia apod... Kdopak Ti pak má na takový cizí nesmysly odpovídat?
Jinak diskuse zajímavá, i když asi o hovně, bo třeba takovej Aleš, pumpař, je hodnocenej podle (světe div se ne podle prodeje benzinu a nafty) počtu prodaných MINIBATEREK!!!
A to by si jeden myslel, že všichni pitomci skončili u PČR event u MP
Ne ne, omyl, pitomců je přehršel ve všech oborech 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych, že všude jinde je to úplně vo pohodě, ale to, co se děje tady je k zblití. Bohužel musím souhlasit s tím, že to Pepa napsal značně nesrozumitelně a celý vyznění by se dalo shrnout do věty - nevysírejte slušný lidi, ale chytejte lumpy.
Historkama o policajtech měřících na naprosto nesmyslných místech, o MP, která si dělá kasičky v polích za cedulí bychom mohli popsat mnoho a mnoho stran a nic to neřeší.
Víte, já si vzpomínám, jak jsem řešil kamarádovu nehodu na Hochalpenstrasse. Vymlel se tam na motorce, polámal si 8 žeber a motorku hodil ze srázu. Policajt tam byl na motorce během pěti minut. Podíval se na kámoše, vyfotil si celou situaci, slušně požádal, jestli bych to druhý den nepřišel sepsat a odfrčel. Celá záležitost včetně příletu a odletu vrtulníku se odbyla za bratru 15 minut. Druhý den na služebně jsme sepsali jednu A4 s tím, že na můj dotaz, zda kamarád obdrží pokutu mi poněkud překvapeně odvětil, že si přeci rozbil motorku a že to úplně stačí
Celý sepisování se nakonec odehrávalo jen kvůli tomu, že byl vyvrácený patník a Strassendienst si nechala zaplatit škodu z povinného ručení.
Co se měření týče, tak za ty km, co jsem zatím po evropě najezdil autem a na motorce jsem viděl policajty měřit jednou v Rakousku - ovšem tak, že stál na dlouhém, rovném úseku u auta se zapnutýma světlama a radar měl na červenobílo pruhovaný štangli, takže by ho přehlíd jen slepej a jednou v Řecku na dálnici. Tady u nás už to raději ani nepočítám
Historkama o policajtech měřících na naprosto nesmyslných místech, o MP, která si dělá kasičky v polích za cedulí bychom mohli popsat mnoho a mnoho stran a nic to neřeší.
Víte, já si vzpomínám, jak jsem řešil kamarádovu nehodu na Hochalpenstrasse. Vymlel se tam na motorce, polámal si 8 žeber a motorku hodil ze srázu. Policajt tam byl na motorce během pěti minut. Podíval se na kámoše, vyfotil si celou situaci, slušně požádal, jestli bych to druhý den nepřišel sepsat a odfrčel. Celá záležitost včetně příletu a odletu vrtulníku se odbyla za bratru 15 minut. Druhý den na služebně jsme sepsali jednu A4 s tím, že na můj dotaz, zda kamarád obdrží pokutu mi poněkud překvapeně odvětil, že si přeci rozbil motorku a že to úplně stačí

Co se měření týče, tak za ty km, co jsem zatím po evropě najezdil autem a na motorce jsem viděl policajty měřit jednou v Rakousku - ovšem tak, že stál na dlouhém, rovném úseku u auta se zapnutýma světlama a radar měl na červenobílo pruhovaný štangli, takže by ho přehlíd jen slepej a jednou v Řecku na dálnici. Tady u nás už to raději ani nepočítám

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
To já teda vloni zažil radar v Rakousku úplně jinak, ale jednání cajtíků bylo taky korektní a ještě mi popřáli šťastnej dojezd....a flastr byl taky v dobrejch cenách oproti našim....volkswagen píše:Neřekl bych, že všude jinde je to úplně vo pohodě, ale to, co se děje tady je k zblití. Bohužel musím souhlasit s tím, že to Pepa napsal značně nesrozumitelně a celý vyznění by se dalo shrnout do věty - nevysírejte slušný lidi, ale chytejte lumpy.
Víte, já si vzpomínám, jak jsem řešil kamarádovu nehodu na Hochalpenstrasse. Vymlel se tam na motorce, polámal si 8 žeber a motorku hodil ze srázu. Policajt tam byl na motorce během pěti minut. Podíval se na kámoše, vyfotil si celou situaci, slušně požádal, jestli bych to druhý den nepřišel sepsat a odfrčel. Celá záležitost včetně příletu a odletu vrtulníku se odbyla za bratru 15 minut. Druhý den na služebně jsme sepsali jednu A4 s tím, že na můj dotaz, zda kamarád obdrží pokutu mi poněkud překvapeně odvětil, že si přeci rozbil motorku a že to úplně stačíCelý sepisování se nakonec odehrávalo jen kvůli tomu, že byl vyvrácený patník a Strassendienst si nechala zaplatit škodu z povinného ručení.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*