Chozé se zbláznil...(jinak než Elvis)

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř črc 14, 2010 21:09:43

jebu na vse...stehuji se do Recka
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » stř črc 14, 2010 22:01:27

Proč všude OK, pohoda, jen v ČR PAKÁRNA A BUZERACE?
Jak to tu sleduji, nejraděj bych požádal o občanství...jen mám jazykový problém, málo chrochtám... s cajtama je to tu cena/výkon výtečné!

Dopraváci ČR jsou dost divný oddíl (měřeno Evropsky) / výkonnost pokutovostí :lol: :lol: :lol: .
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř črc 14, 2010 22:42:16

...jeee, vy si tu tak hezky povidate a vlastne uplne k prdu :?
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » stř črc 14, 2010 23:44:40

KankX píše:...jeee, vy si tu tak hezky povidate a vlastne uplne k prdu :?
Tak jak to "překlapnout" z "k prdu" na "vyřešit", jasan Honzíku, my si na tohle téma vysloveně lebedíme :evil: :!: !

Nebo máme platit další korunokilometrovou daň těm co buzerujou, aby se na nás vykákli?
Fakt už nejsem nasranej, už jsem přenasranej!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv črc 15, 2010 00:23:41

Pepo, poslouchej,jestli tys to neposral nejvíc tím, že v dopise používáš nesrozumitelný slova, jako parciální, masmedia apod... Kdopak Ti pak má na takový cizí nesmysly odpovídat? :D :D :D :D Jinak diskuse zajímavá, i když asi o hovně, bo třeba takovej Aleš, pumpař, je hodnocenej podle (světe div se ne podle prodeje benzinu a nafty) počtu prodaných MINIBATEREK!!! :D A to by si jeden myslel, že všichni pitomci skončili u PČR event u MP :D :D :D :D Ne ne, omyl, pitomců je přehršel ve všech oborech :wink:
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv črc 15, 2010 00:25:30

Jo, a Milanovi přiděluji speciální body za hlášku o výcviku na neexistující dálnici k Mikulovu, to mě fakt parádně pobavilo :D :D :D :D
*CKC 102*

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » čtv črc 15, 2010 07:57:31

MARTY píše:jebu na vse...stehuji se do Recka
Zkolauduju prodávám barák a jedu s Tebou......
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » čtv črc 15, 2010 13:48:58

Neřekl bych, že všude jinde je to úplně vo pohodě, ale to, co se děje tady je k zblití. Bohužel musím souhlasit s tím, že to Pepa napsal značně nesrozumitelně a celý vyznění by se dalo shrnout do věty - nevysírejte slušný lidi, ale chytejte lumpy.

Historkama o policajtech měřících na naprosto nesmyslných místech, o MP, která si dělá kasičky v polích za cedulí bychom mohli popsat mnoho a mnoho stran a nic to neřeší.

Víte, já si vzpomínám, jak jsem řešil kamarádovu nehodu na Hochalpenstrasse. Vymlel se tam na motorce, polámal si 8 žeber a motorku hodil ze srázu. Policajt tam byl na motorce během pěti minut. Podíval se na kámoše, vyfotil si celou situaci, slušně požádal, jestli bych to druhý den nepřišel sepsat a odfrčel. Celá záležitost včetně příletu a odletu vrtulníku se odbyla za bratru 15 minut. Druhý den na služebně jsme sepsali jednu A4 s tím, že na můj dotaz, zda kamarád obdrží pokutu mi poněkud překvapeně odvětil, že si přeci rozbil motorku a že to úplně stačí :-) Celý sepisování se nakonec odehrávalo jen kvůli tomu, že byl vyvrácený patník a Strassendienst si nechala zaplatit škodu z povinného ručení.

Co se měření týče, tak za ty km, co jsem zatím po evropě najezdil autem a na motorce jsem viděl policajty měřit jednou v Rakousku - ovšem tak, že stál na dlouhém, rovném úseku u auta se zapnutýma světlama a radar měl na červenobílo pruhovaný štangli, takže by ho přehlíd jen slepej a jednou v Řecku na dálnici. Tady u nás už to raději ani nepočítám :-)
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » sob črc 17, 2010 01:14:32

volkswagen píše:Neřekl bych, že všude jinde je to úplně vo pohodě, ale to, co se děje tady je k zblití. Bohužel musím souhlasit s tím, že to Pepa napsal značně nesrozumitelně a celý vyznění by se dalo shrnout do věty - nevysírejte slušný lidi, ale chytejte lumpy.

Historkama o policajtech měřících na naprosto nesmyslných místech, o MP, která si dělá kasičky v polích za cedulí bychom mohli popsat mnoho a mnoho stran a nic to neřeší.

Víte, já si vzpomínám, jak jsem řešil kamarádovu nehodu na Hochalpenstrasse. Vymlel se tam na motorce, polámal si 8 žeber a motorku hodil ze srázu. Policajt tam byl na motorce během pěti minut. Podíval se na kámoše, vyfotil si celou situaci, slušně požádal, jestli bych to druhý den nepřišel sepsat a odfrčel. Celá záležitost včetně příletu a odletu vrtulníku se odbyla za bratru 15 minut. Druhý den na služebně jsme sepsali jednu A4 s tím, že na můj dotaz, zda kamarád obdrží pokutu mi poněkud překvapeně odvětil, že si přeci rozbil motorku a že to úplně stačí :-) Celý sepisování se nakonec odehrávalo jen kvůli tomu, že byl vyvrácený patník a Strassendienst si nechala zaplatit škodu z povinného ručení.

Co se měření týče, tak za ty km, co jsem zatím po evropě najezdil autem a na motorce jsem viděl policajty měřit jednou v Rakousku - ovšem tak, že stál na dlouhém, rovném úseku u auta se zapnutýma světlama a radar měl na červenobílo pruhovaný štangli, takže by ho přehlíd jen slepej a jednou v Řecku na dálnici. Tady u nás už to raději ani nepočítám :-)
To já teda vloni zažil radar v Rakousku úplně jinak, ale jednání cajtíků bylo taky korektní a ještě mi popřáli šťastnej dojezd....a flastr byl taky v dobrejch cenách oproti našim....
*CKC 102*

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » sob črc 17, 2010 18:13:41

já jsem v Rakousku nezaplatil nikdy víc jak 25eur, vždy to bylo za rychlost, ale žádný velký přestupky to nebyly.

ono to není tak černobílé, jak to chozé líčí, ale chápu, že je vytočený...
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Odpovědět