Chozé se zbláznil...(jinak než Elvis)

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Chozé se zbláznil...(jinak než Elvis)

Příspěvek od 666S999 » úte črc 13, 2010 21:21:21

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

kafkalibor
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kafkalibor » úte črc 13, 2010 21:56:14

To,že si se zbláznil,spatřuju v jediném a to v tom,že si to dal na ten pojebanej servr,jakym Motorkari.cz sou.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte črc 13, 2010 22:15:53

popravdě je to fakt složitě čitelné a špatně pochopitelné. Neznát tě, tak si s prominutím řeknu, že si fakt máčo. Ale jinak jo, v principu musím souhlasit a pokusím se trošku objasnit.
Platí několik zákonů, první zákon padajícího hovna.
Tzn. šéfové se bojí o fleky, furt trvale a hodně. Vědí jak se na svoje místa dostali a že se tam stejně může dostat jiný, kdo má známost. Takže takový šéf vidí statistiku a dostane strach, aby se někdo nad ním nezeptal co s tím udělá, nebo co s tím udělal. No a protože těch šéfů je u nás plná prdel a každného napadne to samé, přime opatření a tím jak to valí dolů to nabírá na síle.

Příklad odjinud - demonstrace začne v 15:00 v 16:00 končí. Nečeká se žádný problém - postupujeme dolů - takže 2 hlídky + 2 operativci monitorovat nástup od 14:30 konec dle akce. Jak to jde k nižším a nižším šéfům, tak se počty a doba zvyšují až je to nakonec 5 hlídek (3 v záloze) 6 operativců (zbytek pohotovost) nástup na poradu v 12:00, do ulic v 13:00 a konec v 20:00 monitorovat situaci, kdyby zůstali ve městě.

Takže z hlídky na dálnici jsou místo jedné radši 3 + Passat.

Pak následuje několik tvých omylů. Dálniční oddělení je rozdílné oproti normálním dopravákům, takže to že stojí na dálnici nemá souvislost s tím co se děje jinde. Pak je tady několik libůstek. Obzvlášť na D2 je jich plná prdel. Protože se počítalo, že bude dálniční oddělení Mikulov (Mikulov-Brno) lidi se zatím dali i na zaučení na D2 (aspoň jsem to tak slyšel) no a žádná dálnice zatím z Mikulova nevede.

Dál je omyl v tom, že fleky máme jisté. Popravdě už tak 3-4 roky žijeme ve stavu odezdi ke zdi, od pilíře k pilíři a heslo líp už bylo je smutná pravda. Takže i když před 1/2 rokem byly za nemalé prachy vyhlášeny akce hledám parťáka, teď je nás prý moc. Takže přichází krásné slovo "zatíženost", tzn. všichni se snaží ukázat, jak jsou nenahraditelní. No a těm dopravákům t ojde nejlíp. Co dokáže jejich počty než počet akcí, hlídek a s tím spojených vybraných peněz.

Jinak ale ti kluci si samozřejmě sami moc místa nevybírají, prostě se postaví, kam jim řeknou a provádí co jim řeknou. Si taky zaměstanec ne? Ono taky na dálnici moc míst k zastavování není. I ten Passat za někám jede skoro 30km než si najde dobré místo k zastavení.

A k pokutě. Víš že je na dálnice 130 ne? Jel si víc takže víš, že si za to mohl dostat flastra no a měl si smůlu a dostal.
Nejezdím předpisově, ještě mě nestavěli, pokutu bych dostal stejnou (nekecám), pokud bych se přiznal, že jsem policajt, tak možná i vyšší. Sám jsem si říkal, že změřit mě v některém úseku, tak snad budu ujíždět.....
Jinak asi před rokem, jsem psal taky jak jsem byl rozčarovaný z cesty po Rakousku, kde člověk v klidu jel bez toho, aniž by ho otravovaly furt cedule, plné čáry atd a pak dojel do Čr a byl buzerovaný každých 50m.
ZX-12R naked

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » úte črc 13, 2010 22:16:21

jo hochu, myslím, že jsi rozjel nerovný boj. tady s tím nic neuděláš.
Kolik pak ti kluci naměřili, že tě to tak rozhodilo ?
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte črc 13, 2010 22:31:54

a ještě něco.
Ptáš se na výše výsluh hlídek DP: Jak ti to můžou říct, když slouží?
A osobní ohodnocení. Co by mělo být činností dálniční policie kromě hlavně řešení dopravních přestupků na dálnici (určeném úseku). Takže pokud má někdo v popisu práce jebat lidi za to že nedodržují předpisy, tak by měl podle toho být asi ohodnocený.

A ještě jeden příběh. Před časem jsem strávil jednu směnu právě v Passatu na D2 (měl jsem kontrolovat drahé auta, jestli to nejsou převážené vidle). Jeden policajt byl strašně aktivní, za každou prkotinu flastrovat (třeba kamion zastavil hned vedle stánkem se známkou, kde měl zákaz, když vedle měl celé volné parkoviště). Vždy ale jednal slušně, s úsměvem (ale ne že by se vysmíval). Druhý policajt celou dobu seděl v autě, a v klidu se četl časopis, co si před tím vypůjčil na benzině, neobtěžoval se ho dát bokem, ani když ten první vypisoval pokutu a přestupce měl u okýnka). Po obědě prohlásil, že stejně budu lepší ve předu, sedl na zadní a dal si dvacet. Na benzině byl ale se všema kamarád a k tomu prvnímu se stavěl, že je to vlezdoprdele, co se chce zalíbit šéfům. Komu by si dal větší osobní?
ZX-12R naked

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte črc 13, 2010 22:35:59

GEORG píše:jo hochu, myslím, že jsi rozjel nerovný boj. tady s tím nic neuděláš.
Kolik pak ti kluci naměřili, že tě to tak rozhodilo ?
G.
Nerozhodilo, rozhodila mě jejich argumentace!: "Prý je vysoká nehodovost! Oproti zbytku Evropy... :lol: " Tak stojí na Agipu z Hustopeč na Brno v sobotu ráno...jel jsem o víc než 30km/h mimo obec, což je za -3b ----velmi závažný přestupek (stejně nebezpečný, ne-li více než mobil u ucha :lol: , ten je taky za 3b...
Kolik jsem jel? Trapně málo, ale akorát tak, abych se jim hodil do výkazu :wink: . Kdybych jel na plný kotel, tak bych nestačil zastavit :shock: .

Prostě u dopraváků se zastavil čas v letech osmdesátých (region Břeclav), svoje povinnosti a práva si přetvořili do instituce, která nepřipustí kritiku a změnu způsobu "pomoci a ochrany". Božští dopr pachové.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » úte črc 13, 2010 22:44:33

MMKS - hochu, myslím, že teď bude u Vás teprve fičák.
Podívej se, koho udělali ministrem vnitra. Sorry, ale novinář, který má zkušenosti tak s investigativním pořadem na nově nemůže přece řídit tento resort ?
Hned ohlásil, že vyhodí policejního prezidenta a Komorouse taky....

Jo, bude se šetřit, takže to bude bolet.

K těm pokutám pro příslušníky - nevím, jestli se něco nezměnilo, ale dělal jsem před 12rokama chvilku pro vězeňskou službu a v Brně mě chytli policajti za rychlost s autem, které o technické kontrole jen snilo a když chtěli vidět papíry, jen tak náhodou jsem zavadil o placku a oni na to, tos měl říct hned - jeď.
Myslím, že to funguje i teď stejně.
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte črc 13, 2010 22:45:13

MMKS píše:a ještě něco.
Ptáš se na výše výsluh hlídek DP: Jak ti to můžou říct, když slouží?
A osobní ohodnocení. Co by mělo být činností dálniční policie kromě hlavně řešení dopravních přestupků na dálnici (určeném úseku). Takže pokud má někdo v popisu práce jebat lidi za to že nedodržují předpisy, tak by měl podle toho být asi ohodnocený.

A ještě jeden příběh. Před časem jsem strávil jednu směnu právě v Passatu na D2 (měl jsem kontrolovat drahé auta, jestli to nejsou převážené vidle). Jeden policajt byl strašně aktivní, za každou prkotinu flastrovat (třeba kamion zastavil hned vedle stánkem se známkou, kde měl zákaz, když vedle měl celé volné parkoviště). Vždy ale jednal slušně, s úsměvem (ale ne že by se vysmíval). Druhý policajt celou dobu seděl v autě, a v klidu se četl časopis, co si před tím vypůjčil na benzině, neobtěžoval se ho dát bokem, ani když ten první vypisoval pokutu a přestupce měl u okýnka). Po obědě prohlásil, že stejně budu lepší ve předu, sedl na zadní a dal si dvacet. Na benzině byl ale se všema kamarád a k tomu prvnímu se stavěl, že je to vlezdoprdele, co se chce zalíbit šéfům. Komu by si dal větší osobní?
Tomu druhému :lol: , je to na slovní diskusi a ne na psaní... "peskátory a aktivisty", co kasírují za blbosti nemám rád. Na našich silnicích je takový maras, že pokutování za rychle rovně na prázdné silnici je fakt buzer.
Jasně že jsem máčo, ale když si to uvědomuji, mám oproti ovcím dobrý nadhled!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte črc 13, 2010 23:03:31

Georg - správně si napsal před 12 lety. Kdo dřív u policajtů nedělal 15 let byl zobák a nic nezažil. Já dělám blbých 10 a je smutné, že za tak poměrně krátkou dobu sleduju jak to jde rok za rokem do sraček.
Bez keců, mě dopraváci nahlásili i se služebním. Jel jsem na výpadovce z města v koloně aut a zastavili mě jediného, měli prý radar nastavený na 62 a já měl 63, asi jsem zrovna dojížděl auto. A nejen že zastavili, ale jen sorry, musíme tě nahlásit. Dva kolegové na dálnici to samé. Doba je zlá, každý má strach. A ty fotky fakt prý nejde mazat, leda že by si byl první, protože můžou mazat jen všechny (tak mě to bylo řečené - neptal jsem se v souvislosti s mým přestupkem, bylo to v tom Passatu).
Jo abych nekecal, tento rok mě placka pomohla u dvou měšťaček. Zastavil jsem v Brně na chodníky kde stáli další auta a ke zdi baráku to bylo tak 1,5 metru minimálně. Volali je tam důchodci, co je pak sledovali z oken. Baby byly dobré, řekly sorry, my vás tady musíme teď jebat, oni si nás z oken natáči na kamery, minule jsme jednoho pustili a oni si na nás stěžovali. Tak mě to tady jakože podepiště a rychle vypadněte,

a větší sračky u nás... nemožné
ZX-12R naked

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » úte črc 13, 2010 23:46:37

Dodržování zákonů na silnici - ano. Buzerace občanů - NE! Pomáhat a chránit! Na výjezdu z obce mě naměřili 71, radar nebyl vidět, skvělé maskování! Proč se neměří tam, kde je to potřeba, u školy apod., 50 m od značky, na rovné silnici bez domů je výdělek jistý :roll: Dlouho jsem neplatil žádné flastry, letos se to nějak seběhlo... Chozé, na dotazy neodpoví.
ZRX 1200 R

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » stř črc 14, 2010 09:07:59

tady to je na dlouhou debatu a každý má v něčem pravdu.
Když dělám práci, dělám ji pořádně a to i když budu policajt.
Ale např. měření na místech kde se fakt nemá co stát, to je fakt buzerace
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » stř črc 14, 2010 09:59:52

měření na místech kde se fakt nemá co stát, to je fakt buzerace

Průser je v tom, že jedná-li se o městkou policii, která je placená městem, ,tak město jim diktuje podmínky, jako třeba že musej vydělat tolik a tolik na pokutách, pak jsou nuceni stát za keříkem na výjezdu, protože tam to každej pálí.....Město pak má peníze....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Teamgreen
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Teamgreen » stř črc 14, 2010 10:31:36

Mám synovce u dopravky v Praze, je to mladý ucho, a jedním z hlavních ukazatelů pro hodnocení od šéfů je výše částky vybrané na pokutách. Fakt nekecám, nemá důvod si vymýšlet, takže místo hesla "pomáhat a chránit" v Praze platí "číhat a vybírat".
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132

Roman - ZX12
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Roman - ZX12 » stř črc 14, 2010 13:22:08

troska do mlyna, 2:30 rano, prazdny mesto, siroka silnice, jizda do kopce.... omylem jsem jel jinym nez svym autem tak jsem mel stesti ze jsem jel jen 67....
zadny provoz, nic....ve dne tam jezdi koolona 60-80....mestaci....chvili jsme kecali a az jim bylo trapny ze tam musi stat...pry vyber mista a casu od sefa....

mikulov - mesto ... pry nebezpecny prechod...kolona jedouci 65 (ctyri auta), zmerili me jako predposledniho, vysledek 62 :(

ono to spis pusobi psychologicky, kdyz by merili pres den, vznikne kolona, vsichni budou nadavat co tam saskujou a bude spis problem, v noci chyti takto
10 lidi, a pri trose stesti se to roznese a lidi tam zpomali i pres den :wink:
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » stř črc 14, 2010 20:25:33

a bude hůř, nová vláda prý uvažuje, že nebude hodnoceni tabulkama, ale podle výkonosti. Tzn. opět čárkový systém a vlezdoprdelelezení. Protože jak jinak ohodnotit dopravku než podle vybraných pokut, takže budou vybírat kde to půjde nejlíp.
Jak nejlíp hodnotit kriminálku než podle objasněných věcí. Takže radši honit blbečky a mlaďáky co lezou do zahradních chatek, než chytnou pořádného hajzla, na kterém se musí dělat půl roku.
A jestli myslíte, že by to třeba mohlo být snížení kriminality, tak tudy cesta nevede. Nejsou peníze, takže jsou lidem kráceny rizikové příplatky s oddůvodněním, že byla snížena kriminalita v regionu. Takže i kdyby to byla pravda (jako že není), tak ti policajti jsou trestaní za to že působí preventivně.
ZX-12R naked

Odpovědět