Zeptej, místa je dost a čím víc se zaplní rezervovaný místa, tím líp!ZRX 1984 píše:Za chvíli je u mně Fanuš, mám se zeptat na toho Láďu, nebo jak se jmenoval šťastný majitel Romanovy 12?Jana Kawa píše:OK, budeš mít víc místa, už se těšíme - už jen 2 dny
CKC dovolena 2010 - druhá skupina (Čechy/Slovensko)
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Tak já můžu směle říct, že jsem sbalen. O půl devátý jsem jel teprv ze stavby..
Gino, nezoufej, ještě zítra dopolko. Držím palce
Jani jasně o půl 3 u nás na benzině, psal mi i Zubr, že by se chtěl připojit, jestli se nepřipojí už po cestě od vás.
Mamko neboj, pojedeme velmi opatrně, jede s námi hooodněě začátečníků a určitě není v našem zájmu je od ježdění odradit, takže jsem i přemýšlel o půjčení toho VN, ale nakonec jsem neměl čas to domluvit, tak třeba překvapím jindy
PS na sníh mám řetězy
Jinak díky za přání, nebudete-li mít do čeho píchnout, stačí zavolat dáme info, kde s enacházíme a rádi uvidíme posily z CKC...
Jani jasně o půl 3 u nás na benzině, psal mi i Zubr, že by se chtěl připojit, jestli se nepřipojí už po cestě od vás.
Mamko neboj, pojedeme velmi opatrně, jede s námi hooodněě začátečníků a určitě není v našem zájmu je od ježdění odradit, takže jsem i přemýšlel o půjčení toho VN, ale nakonec jsem neměl čas to domluvit, tak třeba překvapím jindy
Naposledy upravil(a) ZRX 1984 dne čtv črc 01, 2010 22:24:51, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1984 píše:Tak já můžu směle říct, že jsem sbalen. O půl devátý jsem jel teprv ze stavby..
Mamko neboj, pojedeme velmi opatrně, jede s námi hooodněě začátečníků a určitě není v našem zájmu je od ježdění odradit, takže jsem i přemýšlel o půjčení toho VN, ale nakonec jsem neměl čas to domluvit, tak třeba překvapím jindyPS na sníh mám řetězy
Jinak díky za přání, nebudete-li mít do čeho píchnout, stačí zavolat dáme info, kde s enacházíme a rádi uvidíme posily z CKC...
PS-píchnout teď taky nemám do čeho, a přeju příjezd v pohodě
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Mišáku, volal jsem Ti, asi bys ten telefon měl zahodit. Koukal jsem do mapy a možná pojedem přes Králíky, jestli bude Janča u mě okolo půl 3, tak u Tebe bychom mohli být kolem 4, tak bychom mohli tankovat u Aleše? Což nedorazil bys na cigárko? Pak budem pokračovat na město Jeseník a tam odtud to nasměrujem na Vrbno pod Pradědem
každopádně nemáš-li do čeho píchnout, pojeď s námi 
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
re
Tak bohužiaľ, nakoniec sa mi podarilo naštartovať a doraziť domov, ale cestu po porade s Martym neriskujem...Ešte zostanem niekde visieť a budem Vás všetkích blokovať....tak si to všetci pekne užite 
Gina- GPZ500S/2001