Han Solo "forum" ;-) (Kecy... přesun odevšud..)
Hele já to nikomu necpu
myslím, že jsem jezdil rychle, dokonce dost rychle, ale teď mě baví tohle
v chorvatsku jsem jezdil na Zku a fun faktor téhle motorky pro mě oproti VNku asi tak 50% zkrátka mi to nějak přeplo a mám to nastavené nějak jinak. Svezl jsme se na

a byla to pecka - i oproti REXovi musím přiznat
ale mě teď víc láká ten zvuk dvouválu a vítr ve ksichtu. Pro mě za mě si každej jezděte na čem chcete, já si nechám VNko a pokud bych narazil na kupce tak mám nabídku na jiný VNko (ale v podstatě jsem spokojenej s tím co mám, teď po servisu je super
)
Jo a Myšáku
v sobotu jsem jel z Brna do Ústí nad Orlicí a odtamtud jsem si výletil po okrskách do Phy. Mít cokoli jinýho jedu po dálnici a byl bych z tý cesty nejspíš tak nas*nej, zatímco takhle jsem se svezl tak, že jsem se tlemil ještě v neděli..
Na příští rok si koupím okruhovku (ukecám Marka a koupím jeho "mokrou"
) a vyblbnu se na okruhu. Na silnici si to teď maximálně užívám 

a byla to pecka - i oproti REXovi musím přiznat
Jo a Myšáku
Na příští rok si koupím okruhovku (ukecám Marka a koupím jeho "mokrou"
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
Já se nijak nečertím
jen jsem zkrátka dospěl k bodu, kdy sem zjistil že
Supersporta už nechci
12-14ku už vůbec ne
REX mě najednou přestal bavit
Zetko ani nezačalo
VNko mě začalo bavit hned
Marek s Kubou se na něm svezli a nebaví je to - každej to má nastavený zkrátka jinak
Těžko se to popisuje, ale tohle je druh ježdění, kterej se dá porovnávat s ježděním na supersportu asi tak jako ježdění na krosce. Každý je něco úplně jinýho a každý má svoje kouzlo.
Supersporta už nechci
12-14ku už vůbec ne
Zetko ani nezačalo
VNko mě začalo bavit hned
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
Tak jak začnu mít takové pocity, jako že jedeme s peťkou 120 - 140, a říkám si proč už jsem neskočil na to VNko.....
A pak to přijde, podřadím na 4 dám plnej a v nějakém stoupáku přidávám a cítím ten průběh krouťáku a to parádní zrychlování a už vím proč ho miluju....
Tohle si myslím, že mě osloví na VN 2000 a až ho zkusím, pak nebudu chtít nic jiného, a proto pořád přemýšlím, jestli to vůbec zkusit.....
Tak jak začnu mít takové pocity, jako že jedeme s peťkou 120 - 140, a říkám si proč už jsem neskočil na to VNko.....
A pak to přijde, podřadím na 4 dám plnej a v nějakém stoupáku přidávám a cítím ten průběh krouťáku a to parádní zrychlování a už vím proč ho miluju....
Tohle si myslím, že mě osloví na VN 2000 a až ho zkusím, pak nebudu chtít nic jiného, a proto pořád přemýšlím, jestli to vůbec zkusit.....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Letos jsem si sedl na "novice" a baví mě furt, stále, imrvére. Taky to nikomu necpu, každý to má jinak...ZRX 1984 píše:REX mě najednou přestal bavit
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Jo to je fakt,mám poprvé odpružené přední kolo a myslím,že vím proč se z toho dá rychle a hodně spadnout.ZRX 1984 píše:Jardo aj na kole opatrně KanX a Ladis by mohl vyprávět..... Každej k tomu choperoj jednou dospějeme, každej to má akorát jindy......
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
vetsina jezdi na tom na co ho to tahne...a je to jen jeho vec bo jen prave ten co sedla musi byt spokojeny a stastny....a proto jsou kecy o vsem jinem nanic...
kazdej to ma jinak....jen ja za sbe musim rict ze me bavi furt ale furt jezdit na tom co mam...furt me to tahlo celej zivot na tyhle stroje...pocit u me se nemeni....nepresedlavam a ani nemam chut...a tak uz to asi zustane...
a mozna jen vek me donuti..jinak nic...
kazdej to ma jinak....jen ja za sbe musim rict ze me bavi furt ale furt jezdit na tom co mam...furt me to tahlo celej zivot na tyhle stroje...pocit u me se nemeni....nepresedlavam a ani nemam chut...a tak uz to asi zustane...
a mozna jen vek me donuti..jinak nic...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
TEN CO JE U HAVRDY VIĎ? Taky jsem na něj koukal a máš pravdu.....KankX píše:a k tem coprakum... dnes jsem sedel na novem VN900 Special Edition 2010 ...ta motorka je snad jeste hezci jak ten velmi povedeny lonsky model co ma Vitek
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele: