Kawasaki ER-6f
podpis, hlavně jezdi opatrně jo a osobně si myslím, že jsi vybral dobře, když jsem viděl jak na tom jezdil Jirka_Z tak ž ejá na 11 rexovi jsme mu nestačil kolikrát, no však uvidíš, halvěn správné zajetí a pak paráda...*Pat* píše:nezbývá než gratulovat !!
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Teď řešim už spíše doplňky a detaily...
Je některý prodejce Kawasaki Takpadů v ČR? Viděl jsem něco v anglii jestli to jde koupit u nás:
http://www.kawasakiparts.co.uk/genuine- ... F-Tank-pad
a pak ještě jak to je s Xenonem na motorce? stačí dát žárovky nebo se musí posílit i elektrika?
Je některý prodejce Kawasaki Takpadů v ČR? Viděl jsem něco v anglii jestli to jde koupit u nás:
http://www.kawasakiparts.co.uk/genuine- ... F-Tank-pad
a pak ještě jak to je s Xenonem na motorce? stačí dát žárovky nebo se musí posílit i elektrika?
Kawasaki ER6-f 2009 Zelená 

- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tankpad si nějaký kup, ale xenony tam nedávej. Předpokládám, že v noci toho zas tak moc nenajezdíš, tak ti snad standartní osvětlení bude stačit. S xenonama můžeš mít jen starosti, nejsou schválené a přitahují zbytečně pozornost Policie ČR. Navíc něco bastlit na nové motorce je celkem škoda.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
No mohl jsem mít nezelenou za 156 a zelenou mam za 158tis + slevy na oblečení servis a ostatní nákupy 
Ještě jsem sehnal trochu levněji ale musel bych jet na Moravu....
Nějaký sraz určitě navštívím abych pokecal
Pak do Kawa klubu až bude doma
V Hradci v Kawasaki chci koupit padáky a pak ten originál Tank Pad pro ER6-f

Ještě jsem sehnal trochu levněji ale musel bych jet na Moravu....
Nějaký sraz určitě navštívím abych pokecal

Pak do Kawa klubu až bude doma

V Hradci v Kawasaki chci koupit padáky a pak ten originál Tank Pad pro ER6-f
Kawasaki ER6-f 2009 Zelená 

- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jj, dobra volba, motorka je to super, premyslim, ze si ji koupim jako "druhou" je na ni vazne zabava, jenom proti silnejsim strojum ji musis trosku vic podrzet v zatacce a trosku drsnejs brzdit, ale koukat pak na ty kolegy jak "koukaj" to stoji za to, vazne je to dobra motka...ZRX 1984 píše:podpis, hlavně jezdi opatrně jo a osobně si myslím, že jsi vybral dobře, když jsem viděl jak na tom jezdil Jirka_Z tak že já na 11 rexovi jsme mu nestačil kolikrát, no však uvidíš, halvěn správné zajetí a pak paráda...*Pat* píše:nezbývá než gratulovat !!

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...