Tesák 2010....Valašské frgály a trnková po III....18.6-20.6
- ivanversys
- Easy slider

Ivánku věř tomu,že spousta lidiček včetně tebe,kteří se letos nemohli zůžastnit nám tam hóódně chybělaivanversys píše:Jen se pochlubte jak jste se měli, jen do mě
, asi prasknu závistí
.
Já tady tiše trpím a vy dovádíte BEZE MĚ na Tesáku. Šak hyn sa ukáže, tož počkajte![]()
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- *Pat*
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
děkulka
Taky posíláme velké díky Helče , Marovi a zbytku teamu !! Zajištění a organizace super !!!
Jídla hafol a ty zákusky hmm -- dobrota !!!
Jídla hafol a ty zákusky hmm -- dobrota !!!
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
Byla to prostě paráda, už se nemůžu dočkat ckc dovolené druhé skupinky. Už je to vlastně příští týden v pátek huráááááááááááááááá..
Jedinné co jsem nestihnul v sobotu byl frgál, furt jsem se držel masa a frgál jsem nestihnul, takže už teďka je jasné, že to musím příští rok napravit
Jedinné co jsem nestihnul v sobotu byl frgál, furt jsem se držel masa a frgál jsem nestihnul, takže už teďka je jasné, že to musím příští rok napravit
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
No tak to chce nanuky nanuky nanuky, mě to teda na angínu pomáhá. Koukejte se dát do pořádku paní hlavní organizátorko dovolené....Jana Kawa píše:ještě jsem zapomněla poděkovat Markovi za topení na chatičce -díky, díky.
Jinak mám angínu a penicilin, ale to už jsem si na Tesák přivezla
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš Uncla (černá ZX10R), tak ten to asi opravil v pohodě, když jsme se balili, tak odjel na pumpu to dofoukat. Když jsme sjížděli z Tesáku, tak už valil v pohodě nahoru!Jana Kawa píše:jak to dopadlo s opravou píchlé gumy?
Tak s tímto musím taky souhlasit...nebyl jsem na zámku ani nepamatuju, prohlídka ve Vizovicích byla fakt super nápad!Jana Kawa píše:Helčo, s tím zámkem to byl super nápad, co jezdíme na motce, tak na kulturu moc času nezbývá - bezva zpestření
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
-
Bigjuras
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
hlásím, že jsem dorazil domů kolem jedný s blaženým výrazem na tváři. Bylo to opravdu super a tímto bych chtěl strašně moc poděkovat pořadatelům za velice zdařilou akcičku. Za tu páteční neplánovanou koupel a modré nohy to stálo
. Ještě jednou díky a za rok se snad přijedu podívat znovu
.
.......ZR7 - 2000........
\\\\CKC # 991////
Život jsou okamžiky co jsi prožil, tak nespi a jeď
\\\\CKC # 991////
Život jsou okamžiky co jsi prožil, tak nespi a jeď
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Ivánku, před tím, než praskneš, řekni mi prosím tě, jak naložit s tvýma CKC 3D nálepkama? Mám je pro tebe, ale bohužel nedošlo k předání...budeš je chtít poslat poštou nebo až, jak se hecneš a uvidíme se...?!ivanversys píše:Jen se pochlubte jak jste se měli, jen do mě
, asi prasknu závistí
![]()
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- ivanversys
- Easy slider

Jestli bych Tě mohl požádat, tak je nech u sebe, nechci Tě otravovat z odesíláním, tak do měsíce budu ready aLadis píše:Ivánku, před tím, než praskneš, řekni mi prosím tě, jak naložit s tvýma CKC 3D nálepkama? Mám je pro tebe, ale bohužel nedošlo k předání...budeš je chtít poslat poštou nebo až, jak se hecneš a uvidíme se...?!ivanversys píše:Jen se pochlubte jak jste se měli, jen do mě
, asi prasknu závistí
![]()
pak se už domluvíme, dík
Green Versys, v garáži ho mít měl bys. # 1028