Přesně tak. Kawaci nejsou žádný s... Taky jsem jel jednou několik set km v děsti a ještě k tomu bez promoku a žiju i moto. Na suchu se to jezdí,ale na mokru..... Jinak aktuálně z České Lípy tady teda fakt doslova leje. Jediný co mě sere, že jsem včera vyblejskal Versyse a zas to bude během pár km v prdeli Dejte všichni bacha a večer na Tesáku Kawa zdar.Lech píše:Nechtějte vypadat že Kawáci jsou háklivý na nějaké děštivé srážky.
Já jel kdysi 250 km v dešti do Orlickejch hor,Jak pořádal Čoud akci a nijak mi to nuškodilo.Jn dva dny sem sušil rukavice.
Ale akce tehdá stála zato.
Tesák 2010....Valašské frgály a trnková po III....18.6-20.6
- chytrej
- Kontaktovat uživatele:
Kawasaki Versys 650
Není důležité na čem jezdíš, ale že jezdíš.
Není důležité na čem jezdíš, ale že jezdíš.
- *Pat*
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
aktualně
čao , aktuálně OLOMOUC - NENÍ TU ANI SLUNEČNO ANI ZAMRAČENO . Vypadá to že bude tak akorát na moto -akci.
Na Tesák vyrážime cca 17-18h. z OL. Tak kdyby náhodou jel zrovna někdo v tomto dopol čase taktéž , tak se rádi přidáme.
Pat - 777756874
Na Tesák vyrážime cca 17-18h. z OL. Tak kdyby náhodou jel zrovna někdo v tomto dopol čase taktéž , tak se rádi přidáme.
Pat - 777756874
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
- ivanversys
- Easy slider
- mesr junior
nazdar. tak se musim omluvit,ze sme nedorazili vyjeli sme v patek o pul ctvrty(mezi prehankama),ale dostali sme se jen do Libchav pred Ustim n.O. a to uz sme od Doudleb jeli v desti s tim ,ze tu "prehanku" co sme dojeli projedem nebo nekde pockame az prejde. ale fakt nas to nepustilo ani do Usti (cim bliz k Usti tim byl lijak vetsi) no priznam se,ze kdyz sem nikde tim smerem nevidel ani trochu jasnejsi oblohu tak sem to vzdal s tim ze se kousek vratime a dame si v Potstejne kafe a pockame nez to prejde. no to jak na nas v cukrarne lidi cumeli jak z nam "kape ze sosu" asi nemusim psat-to asi znate vsichni . ale po hodine cekani se dest jen zesilil a smerem na Usti se obloha nezmenila tak sme to vzdali uplne takze sme se asi po 2h vratili domu s neporizenou. nasi na nas koukali jak na ufo-u nas(v Kostelci) totiz celou dobu svitilo slunce z cukru nejsme a i hadry nebyli tak promoceny-jen boty a rukavice zkrz,ale v tom desti se jet nedalo-videl sem uplny kulovy. tak se jeste jednou omlouvame. treba nam to vyde na jinej kawa-srazek
/ KLR 650 95 /