PS:Vir muze vytvorit kdokoliv na cokoliv. Tj. i pro linux. Jen tim, ze linux nepouziva tolik lidi, tak je lepsi napadat wokna, pze tam mas potencial v mnohem vetsim sireni
Heeelp Wokna
win je proste vic user friendly... hlavne taky diky tomu, ze 99 procent lidi dela jen s woknama a znaj je, narozdil od linuxu, do kteryho se hrnou vetsinou jen nadsenci 
PS:Vir muze vytvorit kdokoliv na cokoliv. Tj. i pro linux. Jen tim, ze linux nepouziva tolik lidi, tak je lepsi napadat wokna, pze tam mas potencial v mnohem vetsim sireni
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- farmář
- Ghostrider

Juráši, na Linuxu velký servery neběží,běžej na UNIXu a Linux je jen takovej malej brácha mě se líbil dřívější přístup k UNIXu....user guest login guest, myslím že dokonce i administrator/administrator. Zabezpečení vysloveně jako kráva. To už se snad změnilo
)))
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
kde to prosim te Zdrahy bydlis??....furt jen ctu na foru jak se neco ztraci tobe nebo tvemu okoliZdrahy píše:"vir je boj proti předraženým win" to je dobrá kokotinaasi jako kdybych napsal, že ten kdo sousedovi dnes v noci ukradl kola z novýho Passatu CC, shodil ho z heveru, vymlátil mu okno a ukradl navi bojoval proti VW
Linuxový aplikace jsem zkoušel, ale win je pro mě jako uživatele zkrátka použitelnější..
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
neco malo k tematu... kdyz tu ty Linuxari tak machrujou
http://technet.idnes.cz/pocitace-s-linu ... ftware_vse
http://technet.idnes.cz/pocitace-s-linu ... ftware_vse
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira