seznam zamluvených samolepek CKC:
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak předat, poslat atd...a platit...
Výše uvedení mají u mě připraveny samolepky k předání na Tesáku. Cena 20,- Kč/ks, platba při předání!666S999 píše:Lech 5ks tak jak to bude??? pošli PM!
Ivanversys 10ks Platit a vyzvednout na tesáku u Ladise
Jana Kawa 10ksPlatit a vyzvednout na tesáku u Ladise
Ladis 4ks předání osobně
Helča 10ks Platit a vyzvednout na tesáku u Ladise
Kawasan 5ksPlatit a vyzvednout na tesáku u Ladise
Seky (ZRX1984) 5ks Platit a vyzvednout na tesáku u Ladise
Majdinka 5ks Platit a vyzvednout na tesáku u Ladise
Bigjuras 5ks Platit a vyzvednout na tesáku u Ladise
Dak 5ks Platit a vyzvednout na tesáku u Ladise
*Pat* 5ks posílám poštou, platit převodem

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Aktuálně:
VYŘEŠENO:
Káča 5ks + Honza Zed 5ks + Zdrahy 3ks budou u Víti admina ve stokusovém balíčku - kontaktujte Víťu!
Roman ZX14 10ks, Šumava 10ks, Tilda 10ks, Myšák 5ks, Jirka Z 5ks mají u Mártyho a taky mu je platí...(+10ks Márty) celkem 50 samolep - Márty mi pošle love na účet!
Lech 5ks, Ivanversys 10ks, JanaKawa 10ks, Helča 10ks, Seky 5ks, Majdinka 5ks, Bigjuras 5ks, Patshvězdičkama 5ks, Kawasan ks, Dak 5ks mají u Ladise a taky mu je platí...(+4ks Ladis) celkem 69 samolep - Ladis mi pošle love na účet!
s Patrickem si dám spicha...mám ho kousek
další posílám individuelně poštou:
Lucas01 10ks + poštovné,Tomson 5ks + poštovné, Blackbiker 10ks + poštovné, Teamgreen 10ks + poštovné, Retro 5ks + poštovné
zbývá pořešit:
Adresu nedodal KUBIKO a Vikki46...
Káča 5ks + Honza Zed 5ks + Zdrahy 3ks budou u Víti admina ve stokusovém balíčku - kontaktujte Víťu!
Roman ZX14 10ks, Šumava 10ks, Tilda 10ks, Myšák 5ks, Jirka Z 5ks mají u Mártyho a taky mu je platí...(+10ks Márty) celkem 50 samolep - Márty mi pošle love na účet!
Lech 5ks, Ivanversys 10ks, JanaKawa 10ks, Helča 10ks, Seky 5ks, Majdinka 5ks, Bigjuras 5ks, Patshvězdičkama 5ks, Kawasan ks, Dak 5ks mají u Ladise a taky mu je platí...(+4ks Ladis) celkem 69 samolep - Ladis mi pošle love na účet!
s Patrickem si dám spicha...mám ho kousek

další posílám individuelně poštou:
Lucas01 10ks + poštovné,Tomson 5ks + poštovné, Blackbiker 10ks + poštovné, Teamgreen 10ks + poštovné, Retro 5ks + poštovné
zbývá pořešit:
Adresu nedodal KUBIKO a Vikki46...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
kaju se...
Čili arabským příslovím zakončeno: "dílo bez chyby, je dílo ďáblovo"
V objenávání na dvou threadech, proložených notnou vrstvou balastních plků, jsem se nějak přehlédl na straně 10... Omlouvám se Oťajsovi, Doktoru ZRX a Danovi Zimulákovi - nedisponuji Vašimi samolepkami. Obraťte se na ctihodného VW admina, jestli nemá ve své stovce pár volných
, Josef.
Jestli se Vikki a Kubiko nepřihlásí...tak můžou samolepy propadnout peklu...

V objenávání na dvou threadech, proložených notnou vrstvou balastních plků, jsem se nějak přehlédl na straně 10... Omlouvám se Oťajsovi, Doktoru ZRX a Danovi Zimulákovi - nedisponuji Vašimi samolepkami. Obraťte se na ctihodného VW admina, jestli nemá ve své stovce pár volných

Jestli se Vikki a Kubiko nepřihlásí...tak můžou samolepy propadnout peklu...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Roman - ZX12
- Easy slider