lehke vikendove padani (do zapomneni)
Tak já v sobotu si tak jedu se skříňovým mercedesem s nákladem a najednou passat zleva z vedlejší, brzdy, projel jsem tak tak , asi mě viděl spolujezdec z pasatu a zastavili, jinak v autě dvě babky s přažskou značkou, zastavil jsem a prý pardon, já jsem vás přehlídla, povídám ženská takovou kraksnu přehlídnout, no málem jsem je přizabil. Takže to není jen o motorkách 

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Když se tu o tom trošku OT bavíme....Když tak to Honzo vymázni,ale tohle je ta nejhorší varianta
Ale ten kamión je dojebanej fakt hodně,to musela být šleha....Budiž mu země lehká,taky asi chybička,neubral. A kousíček od nás.
http://www.novinky.cz/krimi/202553-moto ... horet.html
Nechtěl jsem to dávat do pádů....

Ale ten kamión je dojebanej fakt hodně,to musela být šleha....Budiž mu země lehká,taky asi chybička,neubral. A kousíček od nás.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
videl jsem ten clanek hned jak vysel... a behem 5-ti minut ty reakce pod clankem... zvracel bychmilda píše:Když se tu o tom trošku OT bavíme....Když tak to Honzo vymázni,ale tohle je ta nejhorší varianta![]()

Zitra tady to OT vymazu

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Jak jsem slibil, tak posilam info o mojem nedelnim jezdeni:
Tak si to tak pekne jezdim v sosnovy:

Klopim klopim a najednou:

Tak koukam co se asi tak mohlo stat:

Pouceni pro ostatni... Nebudte liny jako ja a kontrolujte tlak v pneu. Nebudete muset porad neco opravovat
Jinak cestou dom jsem pry potkal Vitka. Ja o tom nevim, jen vim, ze jsem predjizdel nejaky chopperaky. Tak priste Vito
Tak si to tak pekne jezdim v sosnovy:

Klopim klopim a najednou:

Tak koukam co se asi tak mohlo stat:

Pouceni pro ostatni... Nebudte liny jako ja a kontrolujte tlak v pneu. Nebudete muset porad neco opravovat

Jinak cestou dom jsem pry potkal Vitka. Ja o tom nevim, jen vim, ze jsem predjizdel nejaky chopperaky. Tak priste Vito

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Elvisi, jen mě tak napadá blbá otázka. Jel jsi někdy na nějakém okruhu na kterém jsi nespadl ?!?
Jsem rád že jsi OK, motorku spraví trocha laminátu. No, trocha. Řekněme že motorku spraví jisté množství laminátu. No dobře, tak motorku spraví větší množství laminátu. Několik větších množství. Takže hafo laminátu a bude zase OK. No, OK, řekněme že bude zase vcelku. No, vcelku, řekněme že bude jakš takš držet pohromadě.
Jsem rád že jsi OK, motorku spraví trocha laminátu. No, trocha. Řekněme že motorku spraví jisté množství laminátu. No dobře, tak motorku spraví větší množství laminátu. Několik větších množství. Takže hafo laminátu a bude zase OK. No, OK, řekněme že bude zase vcelku. No, vcelku, řekněme že bude jakš takš držet pohromadě.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
marek píše:Elvisi, jen mě tak napadá blbá otázka. Jel jsi někdy na nějakém okruhu na kterém jsi nespadl ?!?

Zadek se spraví

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Protože musím protože su z těch jeho pádů nervózní protože mám toho kluka ušatýho rád a on se furt někde válí a já se pak bojím že si zase něco udělá.ZRX 1984 píše:marek píše:Elvisi, jen mě tak napadá blbá otázka. Jel jsi někdy na nějakém okruhu na kterém jsi nespadl ?!?
Jsem rád že jsi OK, motorku spraví trocha laminátu. No, trocha. Řekněme že motorku spraví jisté množství laminátu. No dobře, tak motorku spraví větší množství laminátu. Několik větších množství. Takže hafo laminátu a bude zase OK. No, OK, řekněme že bude zase vcelku. No, vcelku, řekněme že bude jakš takš držet pohromadě.Ty mu teda dáváš
![]()
Zadek se spraví
Pak z té úlevy
že je v oukeji
píšu samé bláboly
a ještě to veršuji.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
A vy si myslite, ze me to bavi, porad se takhle valet?
Diky kuci. Moto dam brzo dokupy a svoji psychiku taky. Ctvrtecni prospeedy jsem radsi prodal a az dam motku dokupy zacnu zas pekne pomaloucku polehoucku...
Jinak jste me pekne pobavili... hlavne s tou trochou laminatu... a pak jeste dodatek s tim nejen na motorku

Diky kuci. Moto dam brzo dokupy a svoji psychiku taky. Ctvrtecni prospeedy jsem radsi prodal a az dam motku dokupy zacnu zas pekne pomaloucku polehoucku...
Jinak jste me pekne pobavili... hlavne s tou trochou laminatu... a pak jeste dodatek s tim nejen na motorku

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L