Win kod zx-9r prosím pomoc!!
Win kod zx-9r prosím pomoc!!
Dneska na evidenční kontrole mi řekli, že mám winko na rámu vyražené doma.
Koupil jsem motorku před 4 dnama. Volal jsem do moto havrda a tam mi řekli,
že se to stává a že to řeší často, že už je to z výroby tak trocu odskákané, a že
unas v ČR jsou s tím problémy, tak se chci zeptat
ZDA S TÍM MÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI... PROSÍM PIŠTE, JSEM ZOUFALEJ...
Koupil jsem motorku před 4 dnama. Volal jsem do moto havrda a tam mi řekli,
že se to stává a že to řeší často, že už je to z výroby tak trocu odskákané, a že
unas v ČR jsou s tím problémy, tak se chci zeptat
ZDA S TÍM MÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI... PROSÍM PIŠTE, JSEM ZOUFALEJ...
za 1. není to WIN ale VIN
za 2. zkusit toho výrobce, ale druhá věc, co ti to řekne, pochybuju, že i kdyby to někdo razil, že by si tam něco vymýšlel (VIN má taky kontrolní součet). Takže leda,ž e by ti dali nějaké písemné potvrzení, že VIN odpovídá tovarnímu ražení. otázka, zda to bude STK stačit.
za 3. sám, nebo přes to STK (ta by to měla udělat asi automaticky) to nahlásit na policajty. U nás je postup takový, že zažádáme o metalografickou zkoušku a s dotyčným dohodneme termín. On se pak může ohánět protokolem o odborném vyjádření, kd eje uvedené, že VIN je v pořádku, nebo taky že není a nebo dokonce protokol o vydání věci, když se zjistí, že je to vidla (rozuměj ukradená a s přeraženým VIN).
Metalografická zkouška představuje mechanické a chemické odstranění laku u VIN a postupné odstraňování vrstev kovu (bavíme se o setinách milimetru, odstraňuje se jen chemicky).
za 2. zkusit toho výrobce, ale druhá věc, co ti to řekne, pochybuju, že i kdyby to někdo razil, že by si tam něco vymýšlel (VIN má taky kontrolní součet). Takže leda,ž e by ti dali nějaké písemné potvrzení, že VIN odpovídá tovarnímu ražení. otázka, zda to bude STK stačit.
za 3. sám, nebo přes to STK (ta by to měla udělat asi automaticky) to nahlásit na policajty. U nás je postup takový, že zažádáme o metalografickou zkoušku a s dotyčným dohodneme termín. On se pak může ohánět protokolem o odborném vyjádření, kd eje uvedené, že VIN je v pořádku, nebo taky že není a nebo dokonce protokol o vydání věci, když se zjistí, že je to vidla (rozuměj ukradená a s přeraženým VIN).
Metalografická zkouška představuje mechanické a chemické odstranění laku u VIN a postupné odstraňování vrstev kovu (bavíme se o setinách milimetru, odstraňuje se jen chemicky).
ZX-12R naked
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Je to kupovany od osoby, ten se zaručil, že je to v pořadku, volali jsme oba do hradce do Kawy a tam mi řekli, že u těch 9 kil to bývá.
Posilal jsem mu fotku, a že se na to koukne a že to nějak s prodejcem Kawy projedná jestli je to v toleranci ten rozptyl tech pismen a cisel.
Jestli ne, tak jsem s tim tipkem domluvenej, že mi ju veme zpatky.
To zdrahy... rok vyroby 98..
Posilal jsem mu fotku, a že se na to koukne a že to nějak s prodejcem Kawy projedná jestli je to v toleranci ten rozptyl tech pismen a cisel.
Jestli ne, tak jsem s tim tipkem domluvenej, že mi ju veme zpatky.
To zdrahy... rok vyroby 98..
- projectcwo
Re: Win kod zx-9r prosím pomoc!!
projectcwo
.....hele nejjednodusi budes mit kdyz zajedes na jinou STK...mam to vyzkousene s foliema na okna u auta..i kdyz jsem mel karticku tak vysirali...na druhe me jeste malem pochvalili jakou ze to mam hezkou karticku...a kdyz se me ptali proc jsem nejel na nejblizsi STK tak jsem jim rekl ze tam ve vedlejsi vesnici mam holku a ze u ni bydlim a od te doby tam jezdim pokazde 

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
no zas ted uz to nebude tak jednoduchy vsude, nevim jestli to je stejny pri evidenci jako pri STK, ale kdyz na STK najdou nejakej problem tak to zapisou do databaze a i kdyz pojedes nekam jinam tak to bude prvni co na ne vyskoci v kompu a bude to prvni po cem pujdou. to uz pak jedine mit tam znamyhoVikki46 píše:.....hele nejjednodusi budes mit kdyz zajedes na jinou STK...mam to vyzkousene s foliema na okna u auta..i kdyz jsem mel karticku tak vysirali...na druhe me jeste malem pochvalili jakou ze to mam hezkou karticku...a kdyz se me ptali proc jsem nejel na nejblizsi STK tak jsem jim rekl ze tam ve vedlejsi vesnici mam holku a ze u ni bydlim a od te doby tam jezdim pokazde

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nejak mi nesedí ta poznámka o výměně TP za plný.... v TP je 12 políček na technickou a jestli se chodí po 2 letech, tak by ta motorka byla 20 let stará - tedy 20 let v ČR... ovšem ona je podle panáčka v ČR jen 8 let... takže to musela na STK chodit dvakrát ročně....
Asi jsem příliš podezřívavý, ale smrdí mi to čím dál tím víc..
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Ale TP má jen 4 políčka na změnu majitele, což je za 8 let celkem reálné. To byl asi důvod výměny.volkswagen píše:Nejak mi nesedí ta poznámka o výměně TP za plný.... v TP je 12 políček na technickou a jestli se chodí po 2 letech, tak by ta motorka byla 20 let stará - tedy 20 let v ČR... ovšem ona je podle panáčka v ČR jen 8 let... takže to musela na STK chodit dvakrát ročně....
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
taky bych to videl na tenhle duvod, u ZR7 jsem taky dostal duplikat protoze jsem byl 5. majitel v CRmarek píše:Ale TP má jen 4 políčka na změnu majitele, což je za 8 let celkem reálné. To byl asi důvod výměny.volkswagen píše:Nejak mi nesedí ta poznámka o výměně TP za plný.... v TP je 12 políček na technickou a jestli se chodí po 2 letech, tak by ta motorka byla 20 let stará - tedy 20 let v ČR... ovšem ona je podle panáčka v ČR jen 8 let... takže to musela na STK chodit dvakrát ročně....
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#