ZRX IV.
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
chapu to tak ze tvuj rex bude original jako original??? ... tak jak ho vyrobili v KHI ?666S999 píše:Nic si z toho nedělejKankX píše:me se zadni svetlo nelibi... to uz staci jen sundat kapli a nahodit dve cocky s vostrou street kapotazi... pak to bude fakt original, Rex fuck nebude originál! (můj...veterán)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
88%KHI, 6% reused parts, 6%newshit=666originálKankX píše:chapu to tak ze tvuj rex bude original jako original??? ... tak jak ho vyrobili v KHI ?666S999 píše:Nic si z toho nedělejKankX píše:me se zadni svetlo nelibi... to uz staci jen sundat kapli a nahodit dve cocky s vostrou street kapotazi... pak to bude fakt original, Rex fuck nebude originál! (můj...veterán)

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Ber to tak, že pokud by všechny motorky byly úplně stejné, tak by jsi nemohl srovnávat a neviděl by jsi rozdíl, tak vlastně by jsi ani nevěděl jestli se ti líbí nebo neKankX píše:me se zadni svetlo nelibi... to uz staci jen sundat kapli a nahodit dve cocky s vostrou street kapotazi... pak to bude fakt original

ZRX 1200R Eddie Lawson
Jeď tak, jako by to bylo naposled.
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ale jo, jiste... at si kazdy dela co chce a co se mu libi.... jen me srdecko pak place zalem. Je to jak hezke divce udelat na tvari jizvu aby byla originalni a odlisovala se od jine hezke divky...Radovan píše:Ber to tak, že pokud by všechny motorky byly úplně stejné, tak by jsi nemohl srovnávat a neviděl by jsi rozdíl, tak vlastně by jsi ani nevěděl jestli se ti líbí nebo neKankX píše:me se zadni svetlo nelibi... to uz staci jen sundat kapli a nahodit dve cocky s vostrou street kapotazi... pak to bude fakt originalJe to jako s lidmi. Pokud by byli všichni stejní jak by jsi odlišil ty škaredé od hezkých??

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
jasně, ale nechme ty filosofické kecy do jiného vláknaKankX píše:ale jo, jiste... at si kazdy dela co chce a co se mu libi.... jen me srdecko pak place zalem. Je to jak hezke divce udelat na tvari jizvu aby byla originalni a odlisovala se od jine hezke divky...Radovan píše:Ber to tak, že pokud by všechny motorky byly úplně stejné, tak by jsi nemohl srovnávat a neviděl by jsi rozdíl, tak vlastně by jsi ani nevěděl jestli se ti líbí nebo neKankX píše:me se zadni svetlo nelibi... to uz staci jen sundat kapli a nahodit dve cocky s vostrou street kapotazi... pak to bude fakt originalJe to jako s lidmi. Pokud by byli všichni stejní jak by jsi odlišil ty škaredé od hezkých??

ZRX 1200R Eddie Lawson
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
Díky za podporumilda píše:Pěkný Radovane!!Radovan píše:Mě se zdají v pohoděZRX 1984 píše:Moc pěkný, ale co ty dvě světla vzadu?, na té motorce je spoustu neoriginálních dílů, tak proč ne světlo v zadu?
Jsem příznivcem a zastáncem názoru-Co kus to originál!!!
Takže každé moto každý majitel k obrazu svému!!!
Pryč s fádností a uniformitou!!!

ZRX 1200R Eddie Lawson
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
SpidaRex, SpidaRex....Tilda píše:Radovan: je to peknykdyby byl muj tak bych asi svetlo vymenil ale dulezity je ze se libi tobe
![]()
Honza-Zed: ted z toho mas hustej street

Dnes je drzak zavaren, obrousen, usazen. Do patku primontuji budiky a masku...
Vcera a dnes jsem kousek jel se SpidoRexem... Zajimavy pocin jen riditka a svetlo.

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
na spuntiky je brzo, gumy maj za sebou 40kmmilda píše:Pěkný a špuntíky furt ne a ne zmizet!!
Umej si to Tildo!!![]()
Na tý přední gumě ten příčný "šev" je zajímavej,ten jsem ještě neměl!!
Jo a držím palce aby to nikdy neujelo.....

rexika jsem myl v sobotu pred vyjizdkou, fakt dukladne. ale drhnou desticky na predku takze staci delsi jizda a predni kolo je zas spinavy. navic rano cestou do pneuservisu byly mokry silnice takze je to na motorce znat

ten sev je dobrej, jsou kazdych cca 20cm, taky jsem na to koukal a premyslel jestli to driv na gumach nebylo nebo jsem si toho nevsimnul

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#