Heeelp Wokna
Heeelp Wokna
blbne mi word, při normálním spuštění padá, při vypnutí to hlásí chybu. Když ovšem spustím worda příkazem word -A tak je vše OK. Přeinstalace nepomůže, odstranit úplně Officy a znova dát taky ne. Nemáte někdo myšlenku jak na to?
Prohledávám web už tři dny a jediná rozumná rada byla uvázat Gatese za auto a táhnout ho 100 km po betonce, aby kripl viděl, že taky něco může fungovat tři hodiny v kuse...
PS je to pod XPčkama
Prohledávám web už tři dny a jediná rozumná rada byla uvázat Gatese za auto a táhnout ho 100 km po betonce, aby kripl viděl, že taky něco může fungovat tři hodiny v kuse...
PS je to pod XPčkama
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Ahojky, kámošovi jsem to přeposlala, on je fanda do PC, tak pokud jsem to pochopila správně ( chvílama nevím, co říkal:-) ), tak zkouší vzkazovat:
- projet antivirem
- odinstalovat officy (syst. uninstal)
- stáhnout a naistalovat "čistič registrů"
- vyčistit registry - ty prý jak se nevyčistí, tak to bude zlobit a bude a bude...
- naistalovat officy zpět...
Ještě jsem to přeposlala našemu IŤákovi...
A pokud toto nepomůže, podívat se z okna, zda někdo nejde, okno otevřít a PC jím poslat ven...
- projet antivirem
- odinstalovat officy (syst. uninstal)
- stáhnout a naistalovat "čistič registrů"
- vyčistit registry - ty prý jak se nevyčistí, tak to bude zlobit a bude a bude...
- naistalovat officy zpět...
Ještě jsem to přeposlala našemu IŤákovi...
A pokud toto nepomůže, podívat se z okna, zda někdo nejde, okno otevřít a PC jím poslat ven...

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
Mišáku, to vypadá tak na přeinstalaci Windows. Rozuměj, formát disku a nová instalace. Jestli teda nepomáhá ani přeinstalace Office. Někdy přeinstalace je jednodušší než to nějak čistit a kdoví co. Pokud máš SATA disk a XP servis pack2, tak je to trochu složitější, protože se chce při instalaci ovladač SATA z mechaniky A.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- farmář
- Ghostrider
Juráši to je rada z ČVUT?
nic proti,ale spousta softu co potřebujeme k životu prostě pod Ubuntu nemaká. Navíc je to pro trochu zkušenějšího uživatele, než pitomý windows. Bych řekl.
Asi bych taky hledal virus, čištění registrů probíhá trochu i když několikrát vypneš a zapneš komp,ale nejúčinější je opravdu co čistič registrů, ale zdormátovat disk a nainstalovat windows znova!
Vláčet bych Billa nevláčel,ale občas pěkně nakopal do koulí.
Jo a některé jejich aktualizace pěkně zpomalují a blbnou komp. Proto jsem utekl od XP k Vistě a teď si nadávám, že potřebuju zase rychlejší book. No a novej systém,bo to byly OEMy. Nekonečný labůžo!

Asi bych taky hledal virus, čištění registrů probíhá trochu i když několikrát vypneš a zapneš komp,ale nejúčinější je opravdu co čistič registrů, ale zdormátovat disk a nainstalovat windows znova!

Vláčet bych Billa nevláčel,ale občas pěkně nakopal do koulí.
Jo a některé jejich aktualizace pěkně zpomalují a blbnou komp. Proto jsem utekl od XP k Vistě a teď si nadávám, že potřebuju zase rychlejší book. No a novej systém,bo to byly OEMy. Nekonečný labůžo!

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
To se nedivím, kdo by vymýšlel viry pro takovej operační systém, který nikdo nepoužívá:lol: Já taky nadávám na Windows, ale takový sedmičky jsou docela dobrý. Zatím mám xp servis pack 2 nebo 3 a jsem na ně zvyklej tak je používám.Bigjuras píše:ČVUT
to je pouze vlhký sen
prostě už mě nebavily stálé potíže s padáním systému, sice jsem musel zlikvidovat hry ze svého života, ale na oplátku nevím co znamená slovo vir
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Pepa píše:To se nedivím, kdo by vymýšlel viry pro takovej operační systém, který nikdo nepoužívá:lol: Já taky nadávám na Windows, ale takový sedmičky jsou docela dobrý. Zatím mám xp servis pack 2 nebo 3 a jsem na ně zvyklej tak je používám.Bigjuras píše:ČVUT
to je pouze vlhký sen
prostě už mě nebavily stálé potíže s padáním systému, sice jsem musel zlikvidovat hry ze svého života, ale na oplátku nevím co znamená slovo vir
no nevím nevím Pepo

.......ZR7 - 2000........
\\\\CKC # 991////
Život jsou okamžiky co jsi prožil, tak nespi a jeď
\\\\CKC # 991////
Život jsou okamžiky co jsi prožil, tak nespi a jeď
"vir je boj proti předraženým win" to je dobrá kokotina
asi jako kdybych napsal, že ten kdo sousedovi dnes v noci ukradl kola z novýho Passatu CC, shodil ho z heveru, vymlátil mu okno a ukradl navi bojoval proti VW 
Linuxový aplikace jsem zkoušel, ale win je pro mě jako uživatele zkrátka použitelnější..

Linuxový aplikace jsem zkoušel, ale win je pro mě jako uživatele zkrátka použitelnější..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209