zajímá to někoho?
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
zajímá to někoho?
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Musíme? Já nic nemusím. Svůj názor sem řekl už tisíckrát a klidně ho zopakuju. Je mě jedno jestli je člověk tmavé pleti, světlé pleti, žluté pleti, černé pleti, zelené pleti (asi nemoc), modré pleti (asi sa dusí), záleží především na tom jak sa chová, tj. jaký je. Mám kamarády cigány a nedám na ně dopustit. Mám kamarády, kteří nejsou cigánské národnosti a taky na ně nedám dopustit. Ale znám taky svině z obou druhů! Toš takPatrick píše:je to hnus, bohužel sme utlačovaná většina co musí držet hubu a krok, protože jinak je to rasismus
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Re: zajímá to někoho?
Chose, je tomu nedávno, kdy jsem shlédl snímek "květ pouště",............................nevím.............všechno je jinak666S999 píše:http://dolezite.sk/Zajima_tohle_vubec_nekoho_95.html
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
jistě v tom s tebou souhlasím, je to jenom o lidech a je zbytečné to nějak rozebíratDak-Ninja píše:Musíme? Já nic nemusím. Svůj názor sem řekl už tisíckrát a klidně ho zopakuju. Je mě jedno jestli je člověk tmavé pleti, světlé pleti, žluté pleti, černé pleti, zelené pleti (asi nemoc), modré pleti (asi sa dusí), záleží především na tom jak sa chová, tj. jaký je. Mám kamarády cigány a nedám na ně dopustit. Mám kamarády, kteří nejsou cigánské národnosti a taky na ně nedám dopustit. Ale znám taky svině z obou druhů! Toš takPatrick píše:je to hnus, bohužel sme utlačovaná většina co musí držet hubu a krok, protože jinak je to rasismus

Z 1000
CKC nr.1335
CKC nr.1335
- ivanversys
- Easy slider
já bych to klidně rozebral, rozdíl je trošku v tom, že mezi normální populací je určité malé procento drbanů a mezi nima je určité malé procento normálních a slušných. Takže vlastně v tomto jsme si rovni.Patrick píše:jistě v tom s tebou souhlasím, je to jenom o lidech a je zbytečné to nějak rozebíratDak-Ninja píše:Musíme? Já nic nemusím. Svůj názor sem řekl už tisíckrát a klidně ho zopakuju. Je mě jedno jestli je člověk tmavé pleti, světlé pleti, žluté pleti, černé pleti, zelené pleti (asi nemoc), modré pleti (asi sa dusí), záleží především na tom jak sa chová, tj. jaký je. Mám kamarády cigány a nedám na ně dopustit. Mám kamarády, kteří nejsou cigánské národnosti a taky na ně nedám dopustit. Ale znám taky svině z obou druhů! Toš takPatrick píše:je to hnus, bohužel sme utlačovaná většina co musí držet hubu a krok, protože jinak je to rasismus
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja mam v tomto naprosto jasno... ve ctrnacti jsem dopadl monohem lepe nez dotycny v clanku, jelikoz jsem sragora, tak jsem jim to pade co jsem u sebe mel dal
a v vzal roha... Dnes uz je to nastesti jine, a nesnasim idioty jako je Kocab a jim podobny, co se nas snazi presvedcit jak jim musime pomahat 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
problém je v tom, že ti "normální" jsou vlastně "nenormální" , neboť normu stanovuje větěina, v tomhle případě zvladatelná jenom klackemDak-Ninja píše:Já ich nechválím. Enem říkám, že je to gutt. Většinou ti "normální" ani chválit nechcou.MARTY píše:no comment...vetsina jsou to hajzli.,..drtiva vetsina....![]()
a ty vyjimky nepotrebuji chvalit....delaj jen co je normalni

Bydlel jsem 15 roků v Pardubicích, tam těch normálních bylo skoro 20 tisíc, a výsledek byl, že se centrem nedalo projít v míň jak 10 lidech...
Tož tak...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
souhlas, nám v Ostravě vykopli dveře bytu a vybrali ho, když přijeli policajti, tak jim je manželka ukázala, kdo to byl, zasmáli se a utekli.Jsou i takoví, co pracují a chovají se navenek slušně, ale jakmile dojde na lámání chleba, tak se vždy z nich stanou obratem ruky zase jen prašiví cigoši.KankX píše:ja mam v tomto naprosto jasno... ve ctrnacti jsem dopadl monohem lepe nez dotycny v clanku, jelikoz jsem sragora, tak jsem jim to pade co jsem u sebe mel dala v vzal roha... Dnes uz je to nastesti jine, a nesnasim idioty jako je Kocab a jim podobny, co se nas snazi presvedcit jak jim musime pomahat

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208