PS. Taky patřím mezi ty mooc chytré.

JO, je to o HOKEJI, ale trocha pravopisu je třeba...(alespoň na úrovni deváté třídy to chce...když si tu píšem - až se budem bavit, tak nuance dialektu nevadí...MICHALIS TSIOLAS píše:volové, vy se tady probíráte českým pravopisem a já mám nervy 2000 kilometrů dlouhý..........je to paráda, jen tak dál, jaká olympiáda, ČEŠI JSOU TADY
co ty víš, jsi snad profitis Ilias či co666S999 píše:JO, je to o HOKEJI, ale trocha pravopisu je třeba...(alespoň na úrovni deváté třídy to chce...když si tu píšem - až se budem bavit, tak nuance dialektu nevadí...MICHALIS TSIOLAS píše:volové, vy se tady probíráte českým pravopisem a já mám nervy 2000 kilometrů dlouhý..........je to paráda, jen tak dál, jaká olympiáda, ČEŠI JSOU TADY) mě při tom čtení píchá ve zdravém oku... (a to nejsem "učitel ČJ")
Je to paráda, že se v hokeji zadařilo!
P.S.: Zítra se jede GP... a tam se o první na bedně určitě nikdo z čechů přetahovat nebude...
TAK po Tvojem:"Hovno se povišujem! Neznáš nás nažyvo, tak nemel - mluvým za sebe - tak pyš taky za sebe!blatnik píše:A furt a furt a furt je mi jedno jestli umis psat spisovne nebo mluvit ,jestli si ing. nebo normalni delnik beru kazdyho jak si snim rozu min, kdyz jsi chci pokecat tak neupozornuji na nejaky hrubky furt s takovou by ty fora nemusely funfovat kdyz by jsme se bavily otym jak tem neumi psat a ten zas tohle ze vas to furt bavi takovy lidi nesnasim co se furt povysuji
![]()