klic na zadni pruzinu
Tak ten má asi taky nějakou velikost na určitý průměr, když jsem sháněl na utažení matic krku řízení, tak v Kawě v Brně mě ho mohli prodat tak za dva litry, našel jsem jeden někde v gatráži a ku podivu pasoval. Já jen, že to asi nebude stejný na zadní tlumič, podle toho čísla velikost nepoznám.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Janě , že máš více velikostí na více průměrů. Taky existuje stavitelný, který pokryje průměry třeba 25-60 mmPepa píše:Tak ten má asi taky nějakou velikost na určitý průměr, když jsem sháněl na utažení matic krku řízení, tak v Kawě v Brně mě ho mohli prodat tak za dva litry, našel jsem jeden někde v gatráži a ku podivu pasoval. Já jen, že to asi nebude stejný na zadní tlumič, podle toho čísla velikost nepoznám.

- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Buď si na Tebe musím dát sakra pozor,bo si silný ako byk nebo máš ty pružiny volaké unavené....ZRX 1984 píše:Já to dělám rukou, ale klíš mám, ono když jedeš postupně nahoru, tak to jde pěkně...

Já musím dost zabrat i když šteluju klíčem.Ale šteloval jsem jen dvakrát a bez mazání, v tom asi bude kámen úrazu,kdo maže,ten jede.....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Já to teda nemažu. Klidně Ti to ukážu až budem na nějakým srazíku. Když Ty je máš podložený ne? Normálně vezmeš ten odskákanej bazmek a trošku zatáhneš dolů a otočíš, klíš nepotřebuješ. Na jednu stranu to jde myslím, že nahoru ale na druhou už je to na klíč
a nebo musíš dokola...Takže si na mě radši dej bacha 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
asi tak nejak... dokazu ruzne veci, ale hnout tim bazmekem bez klicemilda píše:Buď si na Tebe musím dát sakra pozor,bo si silný ako byk nebo máš ty pružiny volaké unavené....ZRX 1984 píše:Já to dělám rukou, ale klíš mám, ono když jedeš postupně nahoru, tak to jde pěkně...![]()
Já musím dost zabrat i když šteluju klíčem.Ale šteloval jsem jen dvakrát a bez mazání, v tom asi bude kámen úrazu,kdo maže,ten jede.....

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Podpis!!!KankX píše:asi tak nejak... dokazu ruzne veci, ale hnout tim bazmekem bez klicemilda píše:Buď si na Tebe musím dát sakra pozor,bo si silný ako byk nebo máš ty pružiny volaké unavené....ZRX 1984 píše:Já to dělám rukou, ale klíš mám, ono když jedeš postupně nahoru, tak to jde pěkně...![]()
Já musím dost zabrat i když šteluju klíčem.Ale šteloval jsem jen dvakrát a bez mazání, v tom asi bude kámen úrazu,kdo maže,ten jede........ tak to fakt nedokazu, jsem mel co delat i s tim klicem abych cvaknul o jednu polohu at nahoru nebo dolu.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hm... a ten stavitelný, na víc průměrů stojí cca kolem Tyčky... a to se vyplatí!Maverick píše:Janě , že máš více velikostí na více průměrů. Taky existuje stavitelný, který pokryje průměry třeba 25-60 mmPepa píše:Tak ten má asi taky nějakou velikost na určitý průměr, když jsem sháněl na utažení matic krku řízení, tak v Kawě v Brně mě ho mohli prodat tak za dva litry, našel jsem jeden někde v gatráži a ku podivu pasoval. Já jen, že to asi nebude stejný na zadní tlumič, podle toho čísla velikost nepoznám.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Pro někoho jo, pro někoho ne666S999 píše:hm... a ten stavitelný, na víc průměrů stojí cca kolem Tyčky... a to se vyplatí!Maverick píše:Janě , že máš více velikostí na více průměrů. Taky existuje stavitelný, který pokryje průměry třeba 25-60 mmPepa píše:Tak ten má asi taky nějakou velikost na určitý průměr, když jsem sháněl na utažení matic krku řízení, tak v Kawě v Brně mě ho mohli prodat tak za dva litry, našel jsem jeden někde v gatráži a ku podivu pasoval. Já jen, že to asi nebude stejný na zadní tlumič, podle toho čísla velikost nepoznám.