Díky!
Smlouva o smlouvě budocí kupní
- Retro
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Smlouva o smlouvě budocí kupní
Ahoj, nenašel by se tu mezi Vámi někdo, kdo rozumí obchodnímu právu a neporadil mi s takovým to druhem smlouvy? Obdržel jsem návrh a chtěl bych to zkontrolovat, zda-li v tom není nějaká levá
Díky!
Díky!
Zulu Xray-10 Romeo 2004
To vypadá na nějakou realitu. Samozřejmě tam bude řeč o nevratné zálo atd. Zkus mi to poslat do mejliku martinsekyra@seznam.cz mrknul bych Ti na to a popřípadě poslal vzorovou smlouvu, co si nechaj realitky všechno líbit za změny
jestli to teda ještě najdu
Kdysi jsem chtěl kupovat starší domek a dostala se mi do ruky podobná smlouva a musel jsem ji dost redukovat
Nakonec jsme stejnak naštěstí nekoupil ..Uvidíme, budu hledat a pátrat, nebudu-li si vědět rady dám echo na vyšší místa 
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Proč všichni říkají žabka, žabák atd., dyť je to želva!?!? Ninja byly želvyRetro píše:Všem moc díky za rady, předběžná smlouva na několikrát upravena a podepsána a žabák je od včera domaAž ho nafotím, dám sem nějaké to foto
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Budiž-želva. Ale kurevsky rychlá...Pepa píše:Proč všichni říkají žabka, žabák atd., dyť je to želva!?!? Ninja byly želvyRetro píše:Všem moc díky za rady, předběžná smlouva na několikrát upravena a podepsána a žabák je od včera domaAž ho nafotím, dám sem nějaké to foto
To jen tak mimo. Ať se daří.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*