ZZR 1400
No chlapci, jak Vás tak poslouchám, tedy čtu ty Vaše příspěvky... Nevím co na to říct! ZZR je prostě fenomén a chce to zkrátka jezdit hlavou. Nikdy bych jí za jinou už nevyměnil, tedy pokud nepřijdou zase za pár let s nějakým vylepšením. Měl jsem před tím 1200 (ještě se zvýšeným výkonem) a proti ní se vodí ZZR jako po kolejích. Chce to zkrátka citlivé zápěstí a chtít se dožít zítřka. O víkendu jsme s klukama jeli za deště a i v tak nepříznivých podmínkách se s ním dá jet velice pohodově. 

No já jen, když jsem si přečetl "nerdadši bych to prodal".... Znám fůru lidí, kteří netouží po ničem jiném a kdyby měli možnost, tak si urvou ruce ....
Jinak souhlasím s názorem, že na 6 je na okruhu super svezení, ale do běžného provozu to moc není. Já osobně necítím potřebu točit motor pořád do mrtva
. Jak říká klasik "Objem ničím nenahradíš"
.
Jinak souhlasím s názorem, že na 6 je na okruhu super svezení, ale do běžného provozu to moc není. Já osobně necítím potřebu točit motor pořád do mrtva

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
MARTY píše:toho co psal nad tebou si nevsimej...je tady kratce.-..moc jezdit neumi...tak tak se na ni drzi a jeste mu hrklo v kuli...on neni uplne normalni...vsak ho snad poznas a bude ti vse jasne...
ja ju mam rad

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
....zelený potok poteče proudemKankX píše:MARTY píše:toho co psal nad tebou si nevsimej...je tady kratce.-..moc jezdit neumi...tak tak se na ni drzi a jeste mu hrklo v kuli...on neni uplne normalni...vsak ho snad poznas a bude ti vse jasne...
ja ju mam radmas to spocitany

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
já nesmím moc remcat, ale u Mišákových příspěvků se musím prostě zasmátmisak39 píše:....zelený potok poteče proudemKankX píše:MARTY píše:toho co psal nad tebou si nevsimej...je tady kratce.-..moc jezdit neumi...tak tak se na ni drzi a jeste mu hrklo v kuli...on neni uplne normalni...vsak ho snad poznas a bude ti vse jasne...
![]()
![]()

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
kdo jsi ??? co jsi ???KankX píše:MARTY píše:toho co psal nad tebou si nevsimej...je tady kratce.-..moc jezdit neumi...tak tak se na ni drzi a jeste mu hrklo v kuli...on neni uplne normalni...vsak ho snad poznas a bude ti vse jasne...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem udelal jeden pocin... jeste se to musi dodelat, nicmene se muzete mrknout na testovaci verzi 
http://www.kankx.com/motorky2/

http://www.kankx.com/motorky2/
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to jsou veci co se spatne hledaji... delal jsem i ZRX ale nemam vsechny fotky a typy ve stejnem "designu" takze to zatim nechavam odlezet, mozna do toho zapojim doktorafarmář píše:to je tvoje stáj? nebo tě KHI platí bokem za reklamu? tady??? to se utnuli,ne?

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer