Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- farmář
- Ghostrider
taky dodej, že říkali, že u nich jde o trestný čin, tedy u toho fanouška.
Kanxi, Ostrava se asi baví:) jak znělo to volební heslo kdysi.... souběžná jízda v pruzích ve městě nebo nějaký dálniční přivaděč? ty info novin jsou víc jak kusé.
Ještě zbraně! nakonec budeš někoho předjíždět a z okna auta vykoukne lupara,ne?
Kanxi, Ostrava se asi baví:) jak znělo to volební heslo kdysi.... souběžná jízda v pruzích ve městě nebo nějaký dálniční přivaděč? ty info novin jsou víc jak kusé.
Ještě zbraně! nakonec budeš někoho předjíždět a z okna auta vykoukne lupara,ne?

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Zdrahy píše:Když po tobě stříkne 9kou, tak tam jdeš i když máš srdce jako zvon... Když je člověk kretén a dělá takový píčoviny, nesmí potom brečet, že jsou ostatní zlíSložit někoho taserem mi přijde jako hezký způsob.. maximalně se posere

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
misak39 píše:Zdrahy píše:Když po tobě stříkne 9kou, tak tam jdeš i když máš srdce jako zvon... Když je člověk kretén a dělá takový píčoviny, nesmí potom brečet, že jsou ostatní zlíSložit někoho taserem mi přijde jako hezký způsob.. maximalně se posere
pořád říkám, devítka je devítka
![]()
![]()

ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Někdy stačí i devítka železná kulatina s rozmachem. (a bolí taky tak, že se posere...)misak39 píše:Zdrahy píše:Když po tobě stříkne 9kou, tak tam jdeš i když máš srdce jako zvon... Když je člověk kretén a dělá takový píčoviny, nesmí potom brečet, že jsou ostatní zlíSložit někoho taserem mi přijde jako hezký způsob.. maximalně se posere
pořád říkám, devítka je devítka
![]()
![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
ani pi*u, nesmíš věřit všemu co páni novináři napíšou. Je pravda, že při zákroku kde byl použit taser maník dostal infarkt, ale to nebylo kůvli taseru, ale kvůli celkovému stresu z toho zákroku. Taser působí na kosterní svaly a ne srdce. Viděl jsem video, kde cvičí amíci a cvičí ho na sobě, myslíš, že by do toho někdo šel, kdyby to hrozilo. Myslím, že je to skvělý prostředek, jak elegantně a dá se říct bez násilí docílit dokončení zákroku. Budeš se s ním rvát, utíkat, střílet atd. atd? když stačí jen vystřelit nebo přiložit s skolíš maníčka, btw. čím víc svalů tím líp.misak39 píše:tady to maj taky, ale když budeš chabrus na srdce, jdeš do pytle se zipem...ZRX 1984 píše:Včera ukazovali ve zprávách, jak v USA vběhnul fanoušek na hřiště a policajt ho střelil pistolkou, ze který výlítnou dvě elektrody. Paráda
Tady se měl začít používat taky, jenže novináři se do toho obuli a poliejní vedení je tak připosrané, že radši stáhlo ocas.
ZX-12R naked
pokud je to závislý na svalech, ta MĚ tím nesložíšMMKS píše:ani pi*u, nesmíš věřit všemu co páni novináři napíšou. Je pravda, že při zákroku kde byl použit taser maník dostal infarkt, ale to nebylo kůvli taseru, ale kvůli celkovému stresu z toho zákroku. Taser působí na kosterní svaly a ne srdce. Viděl jsem video, kde cvičí amíci a cvičí ho na sobě, myslíš, že by do toho někdo šel, kdyby to hrozilo. Myslím, že je to skvělý prostředek, jak elegantně a dá se říct bez násilí docílit dokončení zákroku. Budeš se s ním rvát, utíkat, střílet atd. atd? když stačí jen vystřelit nebo přiložit s skolíš maníčka, btw. čím víc svalů tím líp.misak39 píše:tady to maj taky, ale když budeš chabrus na srdce, jdeš do pytle se zipem...ZRX 1984 píše:Včera ukazovali ve zprávách, jak v USA vběhnul fanoušek na hřiště a policajt ho střelil pistolkou, ze který výlítnou dvě elektrody. Paráda
Tady se měl začít používat taky, jenže novináři se do toho obuli a poliejní vedení je tak připosrané, že radši stáhlo ocas.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Tyhle magory mam opravdu rad. Naposled se mi snazil rozbit hubu nejakej debilni taxikar.KankX píše:tohle me dnes "pobavilo" http://zpravy.idnes.cz/predjizdeni-skon ... _krimi_iky
Prehlid jsem ho v zrcatku, omluvil jsem se mu. A stejnak se chtel bit. Flustrovanej debil.

Podobnym agresorum bych naridil ustavni lecbu...
Na druhou stranu starik nema delat naschvali... Kdyz blb potka blba, maji radost oba...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
mě se jednou stalo při jízdě do Německa, že na výpadovce na Plzeň vjel celkem nevybíravě autobus do rychlého pruhu a tím zbrzdil auto za ním.
Ten maník s auto při předjetí autobusu stáhl okýnko a hodil mu na čelní sklo hromadu bordelu - nevím, co tam všechno bylo, ale vypadalo to jak igelitka s pečivem.
Je to tady balkán, to je bez pochyby
G,
Ten maník s auto při předjetí autobusu stáhl okýnko a hodil mu na čelní sklo hromadu bordelu - nevím, co tam všechno bylo, ale vypadalo to jak igelitka s pečivem.
Je to tady balkán, to je bez pochyby

G,
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317