No já nakonec solo asi tedy od pátku...
Jarní Skalka
Honza & Elvis
Buzny lesní...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
-
luckymotorsport1
no,začínám o tom přemyšlet,nabral bych tě ze Zlína.MARTY píše:vZNASIM DOTAZ PONEVAC MUZE NASTAT VARIANTA A HODNE PRAVDEPODOBNA ZE PROCHCANEJ VIKEND NAS NEMINE A PRES CELOU REPUBLIKU V DESTI NEPOJEDU...CILIZ KLASIKA....AUTO...
pojede nekdo kdo by me mohl nabrat ???? pripadne vezmu auto sam a naberu nekoho ja...
Re: Honza & Elvis
Zdrahy píše:Buzny lesní...![]()
Na tebe jsem cekal...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
¨¨MARTY píše:vZNASIM DOTAZ PONEVAC MUZE NASTAT VARIANTA A HODNE PRAVDEPODOBNA ZE PROCHCANEJ VIKEND NAS NEMINE A PRES CELOU REPUBLIKU V DESTI NEPOJEDU...CILIZ KLASIKA....AUTO...
pojede nekdo kdo by me mohl nabrat ???? pripadne vezmu auto sam a naberu nekoho ja...
Martyho ,,bláboly,, ma vždy rozosmejú....ale musim mu dať za pravdu...bohužiaľ je na 90 perc. istá varianta že bude pršať, v tom prípade nejdem
na motke ani ja......ak ma niekto naloží ako Martyho, budem rada...inak zostávam doma a čumím na telku
Gina- GPZ500S/2001
Snad bys se tak nenudila...........Gina píše:¨¨MARTY píše:vZNASIM DOTAZ PONEVAC MUZE NASTAT VARIANTA A HODNE PRAVDEPODOBNA ZE PROCHCANEJ VIKEND NAS NEMINE A PRES CELOU REPUBLIKU V DESTI NEPOJEDU...CILIZ KLASIKA....AUTO...
Martyho ,,bláboly,, ma vždy rozosmejú....ale musim mu dať za pravdu...bohužiaľ je na 90 perc. istá varianta že bude pršať, v tom prípade nejdem
na motke ani ja......ak ma niekto naloží ako Martyho, budem rada...inak zostávam doma a čumím na telku
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ja ti dam blaboly ty prcku malej.Gina píše:¨¨MARTY píše:vZNASIM DOTAZ PONEVAC MUZE NASTAT VARIANTA A HODNE PRAVDEPODOBNA ZE PROCHCANEJ VIKEND NAS NEMINE A PRES CELOU REPUBLIKU V DESTI NEPOJEDU...CILIZ KLASIKA....AUTO...
kran nahol dues mator sili mest....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
-
luckymotorsport1
tak se na ni Vy....
Gina píše:Kdeže, ja som na nudu zvyknutá, to je moja kamarátka