zase jsem nas*anej...
co na to říct...Zdrahy píše:co jsem v Praze, tak motorka, auto, motorka, auto, kola... na posr..

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
- Ghostrider
Rexe, Rexe mám Jani v garáži, ale už ne nadlouho
ale co, obě lásky se tam stejně jenom mačkaj.. Včera sice nevypadaly že by jim tulení vadilo, ale za pár dní už tam bude zase jen jedna dvoukolka
Nejsem tak bohatej jako vy, abych si mohl zařídit vlastní motostáj
obzvlášť když mě někdo neustále obírá 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
-
- Ghostrider
Tak to naštve, to je v háji. Něco o právních předpisech vím a je pravda, že nám všem "poškozeným" jsou na houby. Už z právní judikatury "in dubio pro reo" - ve prospěch obviněného vyplývá, že oni mají práva a ty jen povinnosti. Dokládat kolik to stálo, znalecký posudky na amortizaci... Kde my to žijem... 

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
Majdinka píše:Tak to naštve, to je v háji. Něco o právních předpisech vím a je pravda, že nám všem "poškozeným" jsou na houby. Už z právní judikatury "in dubio pro reo" - ve prospěch obviněného vyplývá, že oni mají práva a ty jen povinnosti. Dokládat kolik to stálo, znalecký posudky na amortizaci... Kde my to žijem...
sice je to trošku zkomolené a chybí tam v pochybnostech, tedy v pochybnostech ve prospěch obviněného = pokud vina není prokázána úplně, musí platit nevina, ale v podstatě máš pravdu, drbani mají spoustu práv a při porušení poviností žádné sankce.
ZX-12R naked