ZZR 1400

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte dub 27, 2010 22:14:00

Mousebird píše:Ten systém quick lock neznám, ale zní to fajnově. Počítám že to bude asi něco jako přídavnej držák na víčko nádrže pro držení spolujezdce, jenom se do toho zahákne protikus na spodku takvaku, což se mi moc zamlouvá.

Díky za typ.
je to tak ... mas na vicku takovej bazmek kam to zacvaknes... zase ty tankvaky na to nebyvaji tak velke a prostorne jako klasicke na magnety... zalezi kolik toho chces prevazet. Jinak pak jeste reseni s plackou na nadrzi pridelanou remeny a k ni se pak zipem pripne tankvak...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte dub 27, 2010 22:16:17

jo a zapomel jsem dodat ze pri manipulaci na miste (otaceni na silnici apod.) zrovna tankvak na ZZR docela prekazi (diky nizko umistenym riditkum)... nez velkej tankvak to radeji batoh na zada... kor kdyz ho poveze na zadech batuzek :lol:
----- (W) -----
young oldtimer

tomb12s

Trocha tuningu

Příspěvek od tomb12s » stř dub 28, 2010 09:33:21

Ahoj chlapci na ZZR, tak se mi konečně povedlo dothnout do konce drobné úpravy na své ZZR. Výfuky Yoshimura - Carbon, zadní blatník Bestem USA - carbon, ochranný kryty u stupaček Bestem USA - carbon a nerezový držák RZ - Bikers MV. Koupil jsem si i lakovanou podsedlovku, ale bohužel její montáž je příliš náročná, kvůli nutným úpravám držáků všeho co je upevněno pod sedlem a kompletnímu rozložení motorky, kvůli nepřístupným šroubům na původní, tak jsem nakonec zůstal u originálu pouze s demontáží zadního blatníčku.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř dub 28, 2010 19:47:49

pekna :-) ... o tehle vyfukach jsem uvazoval, ale nakonec zvitezila Homologace ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

Mousebird
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Mousebird » stř dub 28, 2010 21:11:55

KankX píše:jo a zapomel jsem dodat ze pri manipulaci na miste (otaceni na silnici apod.) zrovna tankvak na ZZR docela prekazi (diky nizko umistenym riditkum)... nez velkej tankvak to radeji batoh na zada... kor kdyz ho poveze na zadech batuzek :lol:
Právě že já většinou jezdím jen vypláchnout hlavu, ale když jedem někam ve dvou, tak sem chtěl batůžka ušetřit ruksaku, ale jak to tak vidím, asi se pochlapím a ten ruksak ji nemine ( stejně je 99% serepetiček, co se případně veze, batůžka...) :D :P
ZZR 1400, 08" - tmavě modrá perleť. ( prodáno ).

JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU :-D

Mousebird
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Mousebird » stř dub 28, 2010 21:18:21

Moc pěkná.... Ty laufy sou prďácký, moc se k ní hoděj. Vyšší plexi budu muset taky pořídit, originál není úplně to pravý ořechový, ale už sem si celkem zvyk, tak to ještě chvíli počká.
ZZR 1400, 08" - tmavě modrá perleť. ( prodáno ).

JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU :-D

tomb12s

Příspěvek od tomb12s » stř dub 28, 2010 21:22:44

K Yoshimurám jsem dostal i originál decibel killery, tak snad když bude potřeba v Itálii nebo Rakousku vše projde OK. Plexi je od MRA, ale tak už jsem to koupil. Je fakt, že za ním skoro vůbec nefouká, jen si člověk musí zvyknout na zvuky, které vydávají průtokové otvory vzduchu. Jinak ho hodnotím velike kladně. :lol:
Nemáte někdo namontované kufry GIVI? Zajímalo by mě jak jste s nimi spokojení a jak je náročná montáž nosiče?

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » stř dub 28, 2010 21:28:41

Dneska jsem je privezl, o vikendu poprve namontuju a dam Ti vedet ;)
Skoro sedi i ta "lakovana" cerna :)

PS: kde jsi koupil ten blatnik? Da se namontovat doma?
Naposledy upravil(a) Jirka_Z dne stř dub 28, 2010 21:30:30, celkem upraveno 1 x.
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř dub 28, 2010 21:29:23

Nemáte někdo namontované kufry GIVI? Zajímalo by mě jak jste s nimi spokojení a jak je náročná montáž nosiče?[/quote]

naprostej profik a odbornik na zzr Jika_Z----ten to ma zmaknute :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv dub 29, 2010 00:03:13

tomb12s píše:K Yoshimurám jsem dostal i originál decibel killery, tak snad když bude potřeba v Itálii nebo Rakousku vše projde OK. Plexi je od MRA, ale tak už jsem to koupil. Je fakt, že za ním skoro vůbec nefouká, jen si člověk musí zvyknout na zvuky, které vydávají průtokové otvory vzduchu. Jinak ho hodnotím velike kladně. :lol:
Nemáte někdo namontované kufry GIVI? Zajímalo by mě jak jste s nimi spokojení a jak je náročná montáž nosiče?
no tak asi te trochu zklamu ale v Nemecku bez E v krouzku si ani neprdnes, osobni zkusenost a v Rakousku je to udajne jeste horsi... teda kdyz te budou chtit nekde zkontrolovat, ja byl v Rakousku nekolikrat a nastesti me nikdo nikde kontrolovat nechtel ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

tomb12s

Příspěvek od tomb12s » čtv dub 29, 2010 07:25:43

Blatník je zakoupený v USA u firmy BESTEMUSA. Cena byla velmi přijatelná i poštovným. Mají dost karbonových dílů na ruzné motorky a hlavně také na ZZR. Vše si můžeš najít na stránkách www.bestemusa.com , platil jsem přes PayPal a zboží tady bylo asi do 14 dnů. Montáž je absolutně jednoduchá, dva šrouby do originál úchytů krytu řetězu (ten se sundá, protože je blatník s integrovaným krytem řetězu) a na druhé straně se přišroubuje blatník pomocí přiloženého adaptéru ke šroubu uchycení brzdových hadiček. Doba montáže max. 20 minut :roll: .

S těmi kufry mi dej určitě vědět, díky :wink: .

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » sob kvě 01, 2010 15:59:18

http://www.youtube.com/watch?v=_MkqPYtOqXk

Miluju jak jsou z ni "hotovy" :lol: :lol:
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » sob kvě 01, 2010 18:06:13

JAK SE V TÝ HELMĚ TLEMÍ :-) A jak poprvý odjížděl ten týpek, tak tu dvojku docela podržel :-)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned kvě 02, 2010 12:29:33

Jirka_Z píše:http://www.youtube.com/watch?v=_MkqPYtOqXk

Miluju jak jsou z ni "hotovy" :lol: :lol:
...jako kolotocarska adrelinova atrakce je ZZR dobra :wink: ...jinak je to motorka k prdu
----- (W) -----
young oldtimer

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned kvě 02, 2010 12:35:58

...ve ctvrtek jsem testoval nove pneu Dunlop SportSmart, jen 200km ale nejsou spatny, jsou to zajimava pneu, maji zcela novou konstrukci a snesou podhusteni o 1 atmosferu oproti udajum tlaku v pneu od vyrobce. No a prisel jsem na to, ze asi ZZR prodam, je to nejake moc silne, na dvojku jsem ted prozil to ze jsem normalne pri zrychleni prestaval videt a pak taky pri prerazeni z vytocene trojky na ctyrku predni kolo ve vzduchu... ja to fakt nemam za potrebi :-(
----- (W) -----
young oldtimer

Odpovědět