??
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mě to cosi "evokuje" (dle Fanuša...), už mi to došlo?Maverick píše:A dle Leoše je to neskutečný co ta motorka dovede, už se těším až se svezu. Kawu prej na cestování a 1098 pro radost
Ale bral bych ju všema 10ti
Čekám na PM od Tebe Mave!
Jinak k tématu, červená je Ducí a zelená je Káwa! Komu by to neslušelo?
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
a co to prisim asi tak asi je ??? pokud tedy pominu schopnosti ridice....Maverick píše:A dle Leoše je to neskutečný co ta motorka dovede, už se těším až se svezu. Kawu prej na cestování a 1098 pro radost
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
těžko, už když vezmu jen pohodlí................já jel na dukárně jednou a vím, že už nikdy nepojedu, nechápu lidi co na tom jezděj, všech tuhý, tvrdý v zápěstích každá ďubka na cestě byla cítit... Jinak n apohled samozřejmě zajímavé, ale na motorce se jezdí a když by to nebylo pohodlný, nebavilo by mě to...Ladis píše:Rexe by u mě Multistrada asi taky nenahradila, Streetfighter ovšem zcela jistě!!!ZRX 1984 píše:...od Duchcáti se mi líbí nová Multistrada, ale rexe nenahradí![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no proste dokaze neskutecny.... co na tom nechapes???MARTY píše:a co to prisim asi tak asi je ??? pokud tedy pominu schopnosti ridice....Maverick píše:A dle Leoše je to neskutečný co ta motorka dovede, už se těším až se svezu. Kawu prej na cestování a 1098 pro radost

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira