Kontrolka bliká
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolka bliká
Ahoj, mám ZX10-R 06 a bliká mi červená kontrolka a na displeji (hned vedle symbolu olejničky) bliká FI nebo Fl (nepoznám).
Mám trochu slabší baterku (při startování se někdy vynulujou hodiny) ale jinak chytá a jezdí bez známek problému.
Na tachometru jsem v podobný chvíly jak to začalo blikat najel 7000 km. Olej jsem zatim neměnil.¨
Předem díky za tip, stejně to vidim na servis, jen je otázka jestli jen na olej, nebo i nějakou diagnostiku.
Díky
Mám trochu slabší baterku (při startování se někdy vynulujou hodiny) ale jinak chytá a jezdí bez známek problému.
Na tachometru jsem v podobný chvíly jak to začalo blikat najel 7000 km. Olej jsem zatim neměnil.¨
Předem díky za tip, stejně to vidim na servis, jen je otázka jestli jen na olej, nebo i nějakou diagnostiku.
Díky
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Baterka
Tak jsem vyndal baterku. Na netu sice nemůžu najít, co by tam mělo být origoš, ale ta co tam je má označení: GS GT12B-4
podle všeho je GS JAPAN STORAGE BATTERY CO., LTD. MADE IN JAPAN výrobce.
Jinak to bliká i za jízdy.Uvidim, jestli to zmizí po odpojení baterky.
podle všeho je GS JAPAN STORAGE BATTERY CO., LTD. MADE IN JAPAN výrobce.
Jinak to bliká i za jízdy.Uvidim, jestli to zmizí po odpojení baterky.
Předepsaná baterie pro tvoji motorku je tato http://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/yt12 ... m-sla-12v/ . Znamená to přesně to co píše Pavel. 

- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, abych toto vlákno uzavřel a prozradil co s kočkou bylo:
Na Tesáku jsme skoukly na jiný ´06 desině kde je motorek k přívěře a zjistilo se, že nejede (to byla závada kvůli které blikala kontrolka) a když už jsme takle elegantně udělaly diagnostiku
tak mi to jeden šikovnej chlapík rozchodil za 250,- (přívěra byla ok, jen se to někde kouslo) což bylo nakonec lepší než jsem čekal 
Původce vidím ale stejně v již relativně slabý baterce, tzn. než se mi to stane znovu, raději vyměním baterku.
Díky všem. Uncle
Na Tesáku jsme skoukly na jiný ´06 desině kde je motorek k přívěře a zjistilo se, že nejede (to byla závada kvůli které blikala kontrolka) a když už jsme takle elegantně udělaly diagnostiku

Původce vidím ale stejně v již relativně slabý baterce, tzn. než se mi to stane znovu, raději vyměním baterku.
Díky všem. Uncle