nejsem puntaSumavaCZ píše:Nebuď zas takovej puňťa.KankX píše:leda ze nas nechas prespat v Klatovech... do Klatov je to tou tvoji cestou cestou temer 4 hodiny cesty, za tu dobu budu po dalnici z Dubi 200km pred cilema ne 450km ...jo a rozdil neni 100km ale jen 70km
CKC DOVOLENA FRANCIE 2010 !!!! (17-27.6.)
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
vzdyt jo, napad dobry, ale jak jsem psal to bychom museli vyrazit rano tam nekde z tech vasich koncin... jinak mi to prijde prilis narocne a vycerpavajici... tedy mluvim tady za sebe, ne za klukySumavaCZ píše:Vždyť jsem psal na zvážení. Já na tom nebazíruju.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Me je to taky vcelku jedno, cim min dalnice tim lip, ale Honza ma v tomhle pravdu, museli by jsme u tebe prespat a vyrazit takze bud pojedem dve skupiny a sejdem se nekde na "miste" a nebo se sejdem nekde na dalnici 
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Tak jsem tak trochu googlil a ubytování u Bodamského jezera pro 12 lidí v nějakém pensionu bude pěkný oříšek. Cena začíná na 40€ a ubytování pospolu je zřejmně neřešitelné.
Márty řikal, že se pokusí něco sehnat.
Takže oprašte spacáky a stany.

Márty řikal, že se pokusí něco sehnat.
Takže oprašte spacáky a stany.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
Takže malá změna. Se mnou cestu neplánujte (myšleno ubytování po cestě).
Teď jsem se dozvěděl, že musim 18. a 19. června do Franktfurtu na jednání k mé mateřské firmě. Tam musim, protože je to můj chleba.
Z Franktfurtu do mam do Perpignanu cca. 1200Km non-stop po dálnici. Předpokládam, že vyjedu v sobotu odpoledne, takže za váma dorazim buď v noci a nebo neděle dopoledne.
Ostatní se nemění. Au, to mě ale bude bolet celý člověk.
Teď jsem se dozvěděl, že musim 18. a 19. června do Franktfurtu na jednání k mé mateřské firmě. Tam musim, protože je to můj chleba.
Z Franktfurtu do mam do Perpignanu cca. 1200Km non-stop po dálnici. Předpokládam, že vyjedu v sobotu odpoledne, takže za váma dorazim buď v noci a nebo neděle dopoledne.
Ostatní se nemění. Au, to mě ale bude bolet celý člověk.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
CKC#1202