nechtelo se mi zakladat novy tema a nazev tohodle tematu je pomerne univerzalni tak to hodim sem
dnes jsem jel na svatbu kolegyne z prace, jeli sme s sestave ZR7, Bandit 600 a endurko Yamaha DT125R (dvoutakt). chvili jsem si motorku prohodil s kamosem a vzal si to endurko, nejdriv jsem z toho byl lehce zklamanej, na silnici se to jen houpalo dopredu a dozadu, nejelo to, nebrzdilo to. vzal jsem za plyn, rychlost zadna a otackomer v cervenym, dalsi kvalt a to stejny. ALE pak jsem to vzal kousek po poli... to bylo neco naprosto LUXUSNIHO

uz chapu co na tom vsichni ty bahnaci maj, na 1 to hrabalo, bahno litalo vsude kolem, na 2 to hrabalo, na 3 taky... asi 10 minut jsem tam jezdil a kdyz jsem se dostatecne vyblbnul tak jsme pokracovali na svatbu na zamek

kamos byl uplne stejne nadsenej ze ZR7, na silnici predtim nejel... na pristi sezonu uz planuje druhou motorku domu, nejakyho nahace 600-750ccm

a ja zmenil svuj sen- jako druhou motorku uz nechci motarda ale enduro
potreboval jsem se tady vypovidat a ted jdu cistit kombinezu od bahna

nikdy nezapomenu na ten pohled ostatnich svatebcanu kdyz jsme prijeli, vsichni nastrojeny v obleku, par odvazlivcu "jen" v dzinach a saku... a my 3 v motorkarskych kombinezach a ja od hlavy k pate od bahna

dziny, kosili a sako sme si vezli v kufru ale to oni nevedeli