Čo je to také...gentle man?Jirka_Z píše:Pretoze je Marty gentleman

Tak, tak, taky jezdím sám,Pepa píše:Vyjel někdo dnes? Já jsem jezdil od 12cti do cca.16cti kolem Brna na Blansko atd. spousta motorek, ale asi nikdo z klubu. Na Blansko samí policajti, měřili a tak to taky bylo na houby, v sobotu jsem byl na svatbě a tak jsem nemohl, dneska Vary byly tak trochu z ruky. Už je to jako v "cypově", kteří se taky nedokáží domluvit až na vyjímky.
Škoda, že seš tak dál, třeba bychom se domluvili. Pravda je, že se nemusíš vázat. Ale co, bude líp. Tak mě napadlo jak asi dopadla naše Gina. Někde výš hledala gentlemana.ivanversys píše:Tak, tak, taky jezdím sám,Pepa píše:Vyjel někdo dnes? Já jsem jezdil od 12cti do cca.16cti kolem Brna na Blansko atd. spousta motorek, ale asi nikdo z klubu. Na Blansko samí policajti, měřili a tak to taky bylo na houby, v sobotu jsem byl na svatbě a tak jsem nemohl, dneska Vary byly tak trochu z ruky. Už je to jako v "cypově", kteří se taky nedokáží domluvit až na vyjímky.ale zase to má svoje výhody, můžeš se vychcat kdy chceš a nikoho nezdržuješ
![]()
![]()
bud nemuzes a valis se po svatbach nebo je to z ruky...kolem komina asi dnes nikdo nejezdil....Pepa píše:Vyjel někdo dnes? Já jsem jezdil od 12cti do cca.16cti kolem Brna na Blansko atd. spousta motorek, ale asi nikdo z klubu. Na Blansko samí policajti, měřili a tak to taky bylo na houby, v sobotu jsem byl na svatbě a tak jsem nemohl, dneska Vary byly tak trochu z ruky. Už je to jako v "cypově", kteří se taky nedokáží domluvit až na vyjímky.
Tak, tak, taky jezdím sám,ivanversys píše:Pepa píše:Vyjel někdo dnes? Já jsem jezdil od 12cti do cca.16cti kolem Brna na Blansko atd. spousta motorek, ale asi nikdo z klubu. Na Blansko samí policajti, měřili a tak to taky bylo na houby, v sobotu jsem byl na svatbě a tak jsem nemohl, dneska Vary byly tak trochu z ruky. Už je to jako v "cypově", kteří se taky nedokáží domluvit až na vyjímky.